Zonguldak’ta İlaç Gibi Evlilik Davetiyesi

Zonguldak’ta 15 Ağustos’ta dünya evine girecek olan ilaç mümessili Ufuk Bilgin, ve nişanlısı Canan Şahin,...

Zonguldak’ta 15 Ağustos’ta dünya evine girecek olan ilaç mümessili Ufuk Bilgin, ve nişanlısı Canan Şahin, hazırladıkları ilaç kutusu şeklindeki davetiyeyle dostlarını düğünlerine davet etti. Davetiyeyi alanlardan kimisinin başından komik anılar geçerken, kimileri de davetiyeyi gerçek ilaç zannetti.

Zonguldak’ta ilaç mümessili olarak çalışan Ufuk Bilgin, nişanlısı Canan Şahin’in de onayı ile düğün davetiyelerini ilaç kutusu şeklinde özel olarak hazırlattı. İlaç isminin bulunduğu kısımda, ‘evleniyoruz’ ibaresi yazan kutuda ‘bu düğün, şahin ve bilgin ailelerin izniyle gerçekleştirilmektedir’, ‘mutluluk verici’ ve 3 tablet notları da yer alıyor. Ayrıca kutuda, çiftin adı, düğün tarihi, yeri, ailelerin adres bilgileri de yer alıyor. Kutunun içindeki prospektüste ise ‘Sabah 1 tablet sevgi, öğlen 1 ölçek saygı, akşam 1 draje romantizm, almayı düşündük’ yazısı ile düğüne davet edilirken, çiftin bilgileri, kına ve düğün yeri, saati ve tarihi ile ilgili bilgiler de bulunuyor. İlaç mümessili olması nedeniyle hazırlattığı ilaç kutusu şeklindeki davetiye nedeniyle çok olumlu tepkiler aldığını söyleyen Ufuk Bilgin, komik anılara da sebep olduğunu ifade etti. Bilgin, davetiye verdiği doktor arkadaşının yaşadığı komik anıyı ise şöyle anlattı:

Reklam
Reklam

“Davetiye verdiğim doktor arkadaşım, düğün tarihi unutmamak için davetiyeyi masasında tutuyormuş. Davetiye kutusu bir hastasının dikkatini çekmiş. Üzerindeki ‘mutluluk verici’ ibaresini okuyunca, doktora ‘mutluluk veren ilaç da var? Diye sormuş. Doktor arkadaşımız davetiye olduğunu söyleyince hasta da doktor arkadaşım da bir süre gülüşmüşler. Bana anlatınca bende kendimi tutamadım.”

Gülümsetecek ve unutulmayacak bir davetiye olması fikrinden yola çıkarak, böyle bir davetiye hazırlattıklarını belirten Ufuk Bilgin, “Farklı bir davetiye olması için internetten araştırmıştım. Böyle bir davetiye türünü görünce, ilaç mümessili de olmam nedeniyle ilaç kutusundaki davetiyenin olabileceğine kanat getirerek, nişanlıma durumu anlattım. O da çok güzel olacağını söyleyince böyle bir davetiye bastırma kararı aldık” dedi.

Çiftin yakınlarından Muhammet Duyar, arkadaşı ve yakını olan Ufuk Bilgin’den böyle bir çılgınlık beklediğini ifade etti. Muhammet Duyar, davetiye ile 1 ay önce evlendiği eşi Elif Duyar’a şaka yaptığını da ifade etti. Davetiyenin kendisine ulaştığı gün eşinin biraz rahatsız olduğunu belirten Muhammet Duyar, “İlaç kutusu gibi davetiye bana ulaştığında çok şaşırdım. Prospektüsünü okuduğumda ise gülümsedim. Hemen aklıma, yeni evlendiğim eşime şaka yapmak geldi. Eve gittiğimde, eşime başın ağrıyordu, sana ilaç getirdim dedim ve dateviyeyi verdim. O da gerçekten ilaç getirdim zannetti” diye konuştu. Davetiyenin geldiği günü baş ağrısı çektiğini ve evde ağrı kesici bulunmadığını belirten Elif Duyar ise, “Evde ağrı kesici olmadığı için eşimin gerçekten ilaç getirdiğini zannettim. Kutu da birebir benziyor. Hafif gelince kutuyu incelemeye başladım. Kutuda Canan ve Ufuk’un ismini ve ‘evleniyoruz’ yazısını gördüm. İçerisindeki prospektüsü de okudum. Çok şaşırdım ama hayli esprili ve ilginç bir davetiye olmuş” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: