Zonguldak'ta "İşbaşı Eğitim Programları"

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu  Müdürü Gönül Demirsu, işsizliğin önündeki en önemli sorunlardan birinin mesleki yetersizlik olduğunu bildirdi.

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, işsizliğin önündeki en önemli sorunlardan birinin mesleki yetersizlik olduğunu bildirdi. Demirsu, yaptığı yazılı açıklamada, söz kosunu soruna çözüm üretmek için kurumun İş Başı Eğitim Programları düzenlediğini belirtti. Programlar süresince katılımcılara her fiili gün için 25 lira cep harçlığı verileceğini anlatan Demirsu, "Harçlığın yanı sıra katılımcıların sigorta primleri de yine kurumca ödenecek. Bu programdan en az iki çalışanı bulunan iş yerleri istifade edebilecek. Şartları uyan iş yerlerinin il müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: