Zonguldak'ta Kadir Gecesi Coşkusu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Kadir Gecesi sebebiyle Mevlid-i Şerif düzenlendi. Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu, dualar...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Kadir Gecesi sebebiyle Mevlid-i Şerif düzenlendi. Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu, dualar edildi.

Ereğli Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen program amfitiyatroda yapıldı. Ereğli halkının yoğun ilgi gösterdiği programda ilahi ve kasidelerin ardından Kur’an-ı Kerim okundu. Gelenlere mevlit şekeri ve gülsuyu ikram edildi. Program sonunda Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, müftülük görevlilerine hediyelerini takdim etti.

Akarca Mahallesi'ndeki kadınlar, geceyi Akarca Camisi'nde ibadet ederek geçirdi. Eller af ve mağfiret için semaya açıldı. Ereğli'deki camiler doldu taştı.

Reklam
Reklam

Bu arada, Ereğli Belediyesi tarafından dün akşam sahil bandında verilen iftar yemeğine de 5 binden fazla kişi katıldı. Vatandaşlar, iftar programına yoğun ilgi gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: