Zonguldak'ta Köpeklerin Öldürüldüğü Iddiası

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 2'si enik 3 köpeğin, ilçe belediye ekipleri tarafından öldürüldüğü iddiasıyla soruşturma açıldı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 2'si enik 3 köpeğin, ilçe belediye ekipleri tarafından öldürüldüğü iddiasıyla soruşturma açıldı.

Zonguldak Hayvan Hakları Koruma Derneği üyeleri, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün yan tarafındaki ağaçlık alanda 2'si enik 3 köpeğin ölü bulunduğu ihbarı üzerine söz konusu yere gitti.

Çevrede yapılan incelemede, enikler ile bir dişi köpeğin söz konusu yerde ölü olduğunu belirlemelerinin ardından, durumu Cumhuriyet Savcılığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne bildirdiler.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, enikler ile dişi köpeğin üzerindeki fişeğin belediyeler tarafından veya belediyelerce görevlendirilen firmalarca özel bir silahla atılmak suretiyle kullanıldığını tespit etti.

Olayla ilgili olarak, bir belediye görevlisinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Muhabir: Hüseyin Tıraş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: