Zonguldak'ta patlama

ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ta, demir yolu yakınındaki sosyete pazarının kurulduğu alanda bir çöp bidonunda patlama oldu. Emniyet ekipleri, patlamanın ses bombası ya da dinamit olma ihtimali üzerinde duruyor.

Kilimli beldesi Hal Caddesi'nde öğle vakti saat 13:30 sıralarında demir yolu hattının alt kısmında bulunan Sosyete Pazarı'nın kurulduğu alandaki çöp bidonunda patlama meydana geldi. Güler Yüksel ile kızı Ece Yüksel'in de aralarında bulunduğu birçok kişi patlama anında yoldan geçmesine rağmen yara almadan kurtuldular. Evlerine dönen Güler Yüksel ile kızı Ece Yüksel, patlamanın olduğu çöp kutusuna 5 metre uzakta olmalarına rağmen herhangi bir parçanın gelmemesi sonucu yara almadılar. Küçük Ece Yüksel,patlama sonrası korkudan gözyaşlarına hakim olamazken, olayın şokunu üzerinden atamadığı görüldü. Patlama anında Ece'nin yanında bulunan annesi Güler Yüksel de olayı şöyle anlattı: "Evimize gidiyorduk. Bir anda büyük gürültüyle birlikte patlama oldu. Her şey uçuşmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadık. Çok korktuk" dedi.

Reklam
Reklam

Olay sonrası polis tarafından çevrede geniş güvenlik tedbirleri alındı. Zonguldak Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve beraberindeki terörle mücadele, olay yeri inceleme ekipleri ve bomba uzmanı olay yerinde inceleme yaptı.