Zonguldak'ta Şiddetli Fırtına, Kafeterya Ve Parkı Kullanılamaz Hale Getirdi

Zonguldak’ta etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle sahil yolunda bir hafta önce açılan kafeterya ve etrafındaki...

Zonguldak’ta etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle sahil yolunda bir hafta önce açılan kafeterya ve etrafındaki park kullanılamaz hale geldi. Dalgaların etkisiyle camları patlayarak içindeki eşyaların yola savrulduğu kafeteryada büyük maddi hasar oluştu.

Kent merkezi sahil yolunda dün gece saatlerinde saatteki hızı 80 kilometreyi bulan rüzgârla oluşan dev dalgalar, kıyıdan yaklaşık 20 metre uzaklıktaki Zonguldak-Kozlu sahil yolunu vurdu. Sahil yolu su altında kalarak bir süre trafiğe kapatılırken, yolun kenarında bulunan Miyazaki Parkı ile bir hafta önce açıldığı belirtilen kafeteryada büyük hasar meydana geldi.

Reklam
Reklam

Dalgaların etkisiyle camları patlayarak içindeki bütün eşyaları yola savrulan kafeterya çalışanları, sabah saatlerinde meşrubat dolapları, masa, sandalye, buzdolabı gibi eşyaları toplamaya çalıştı.

Kapatılan yolda trafiği kontrollü sağlayan polis ekipleri, sürücüleri farklı yola yönlendirdi. Kozlu Belediyesi ekiplerinin çalışması sonucu yeniden ulaşıma açılan sahil yolu kontrollü bir şekilde işliyor.

DEV DALGALAR SAHİLE VURDU, LİMAN ÇÖPLE DOLDU

Bu arada dev dalgalar, kıyıları ve limanı vurmasıyla metrelerce boya ulaştı. Suların yükselmesiyle birlikte liman içi evsel atıklarla doldu.

Gece saatteki hızı 80 kilometreyi aşan kuvvetli rüzgarın bugün etkisini kaybedeceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: