Zonguldak'ta Yaralı Martıya Tedavi

Zonguldak Hayvan Hakları Derneği Evren Türeci Sezgin, yaralanan bir martının dernekleri tarafından tedavi ettirildiğini bildirdi. 

Zonguldak Hayvan Hakları Derneği Evren Türeci Sezgin, yaralanan bir martının dernekleri tarafından tedavi ettirildiğini bildirdi. Sezgin, yaptığı yazılı açıklamada, sokak hayvanlarının yanı sıra kanatlı hayvanların da kazalar sonucu yaralandığını belirtti. Yaralanan hayvanlarla ilgili derneklerine telefonlar geldiğini ifade eden Sezgin, şunları kaydetti: "Bir vatandaşımızın uçamayan bir martı olduğunu bildirmesinin ardından söz konusu yere giderek hayvanı aldık. Daha sonra martıyı bir veterinere getirdik. Yapılan tetkiklerde hayvanın kanadının kırıl olduğunun belirlenmesinin ardından ameliyatla platin takıldı. Hayvan tedavisinin ardından gönüllü evine yerleştirildi. İyileşme dönemi tamamlanınca martı doğaya salınacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: