Zonguldak’ta Yaşam Koçluğu Seminerleri Düzenlenecek

Zonguldak’ta yaşam koçluğu seminerleri düzenlenecek.Zonguldak Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Nejdet Özkan, AYKA...

Zonguldak’ta yaşam koçluğu seminerleri düzenlenecek.

Zonguldak Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Nejdet Özkan, AYKA Kişisel Gelişim Koçu Eğitmeni Özlem Özcan ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Nejdet Özkan, “Derneğimiz kurulduğundan bu yana Milli Eğitim Müdürlüğü ile çalışmayı çok istemişti. İl Müdürü Turgut Bey’in de göreve gelmesi ile de birlikte çalışmalar yapıyoruz. 2012-2013 eğitim öğretim yılında 19 panel yaptık. 2 bin 750 öğrenciye ulaştık. Bunun yanında Halk Eğitim kursiyerlerinde 440 anneye ulaştık. Bunun için Milli Eğitim Müdürlüğü ve BEÜ Psikiyatri Bölümü Başkanı Nuray Hanım’ın da büyük destekleri oldu. 2013-2014 eğitim öğretim yılında da Antalya’daki akademisyenlik, yaşam koçluğu ile görüştük. Yaşam koçluğu ile seminerler halinde Özlem hanımla birlikte başarılı bir grafik çizeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

AYKA Kişisel Gelişim Koçu Eğitmeni Özlem Özcan “Alkol ve Uyuşturucu Mücadele Derneği Başkanı Nejdet Özkan ile beraber, Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’in de katkıları, Zonguldak Valiliğimizin de destekleriyle birlikte bu dönemde hem gençlere yönelik hem de öğretmenlere yönelik uyuşturucu ve alkolle mücadeleyi, daha küçük yaşlardan itibaren başlayarak kişileri bilinçlendirme yönünde kişisel gelişim seminerleri ve yaşam koçluğu seminerleri vermeyi karar verdik. Bununla ilgili Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’e çok teşekkür ediyorum. Bu gün burada bu konuyla ilgili detaylarla ilgili ne yapılabilir çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ise “Bu konuda vereceği destekten dolayı Özlem hanıma teşekkür ediyoruz. Bir özverili bir çalışmadır. Dernek Başkanı Nejdet beye teşekkür ediyorum. Bir işi yapmak için sonuna kadar direnen, sonuna kadar çalışan azimli bir arkadaşımız. Elimizden gelen gayretleri gösteriyoruz. Bizim ve ekibimize düşen görev ne varsa yapmaya hazırız. İlimizde bu çember daha da genişleyecek. Yapılacak tüm faaliyetlere Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden gelen desteği sağlayacağız. Çorbada tuzumuz varsa ne mutlu bize diyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: