Zonguldak'ta Yeni Mezarlık Hizmete Açıldı

 Zonguldak Belediyesi tarafından yaptırılan Ontemmuz Aile Mezarlığı çevre düzenleme çalışmaları tamamlanmasının ardından törenle hizmete açıldı. 

Zonguldak Belediyesi tarafından yaptırılan Ontemmuz Aile Mezarlığı çevre düzenleme çalışmaları tamamlanmasının ardından törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, mezarlıkta yaptığı konuşmasında, her mahallenin kendine ait özellikleriyle birlikte sıkıntılarının ve ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Muhtarların mahallelerdeki sıkıntıları kendilerine aktararak sorunlarla ilgili köprü vazifesi gördüklerini ifade eden Akdamer, şöyle konuştu: "Türk toplumunun en kutsal yerlerinden biri de mezarlıklardır. Bizler bu mahallerdeki sıkıntıları gidermeye çalışırken, özellikle mezarlık çevremizi yenilemek istedik. Bu güzel alanı parke çalışmasıyla birlikte yenileyerek vatandaşlarımıza kazandırmaya çalıştık. Bundan sonraki çalışmamız da okul yolumuzda olacaktır. Okullar açılmadan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz okula gidip gelirken sıkıntı yaşamayacak." Törende Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dualar edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: