Zonguldak'ta yılın kalite okulu seçildi

Alaplı Kasımlı İÖO Zonguldakta yılın kaliteli okulu seçildi

Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu “MEB TKY /“Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları ”Kapsamında Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde kurum olarak 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Zonguldak ilinin “En Kaliteli Kurumu” seçildi. Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bütün kurumlar ve okullar bazında yapılan müracaatlar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplam Kalite Yönetimi İl Formatörleri ve İl değerlendiricileri tarafından değerlendirilerek, alana saha ziyaretleri yapılarak en kaliteli kurum belirlendi. Zonguldak MEM’in web sayfasında ilan edildi.

Reklam
Reklam

Kasımlı İlköğretim Okulu, Yılın En Kaliteli Kurumu kategorisinde Zonguldak İlini Mili Eğitim Bakanlığında temsil edecek.Okulun kurum raporu il MEM tarafından bakanlığa gönderilecek.

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Kasımlı İlköğretim Okulunun Toplam Kalite alanındaki bu başarısının örnek olduğunu belirterek,ilçemizdeki model okullarımızdan biridir diyerek eğitim kadrosunu,yönetim kadrosunu tebrik ederek kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Kasımlı İlköğretim Okulunda kaliteyi hakim kılmak için her alanda yapılan iyileştirmeleri, süreç içerisinde hep gözlemlediklerini,yapılan çalışmaları yerinde gördüklerini belirterek bu okulumuzdaki hiçbir başarı,gelinen kalite seviyesi tesadüfi değildir.dedi.Taşıran,Kasımlı İÖO,Bakanlıkta ilçemizi ve ilimizi temsil edecek diyerek başarılar diledi.

Okul Müdürü Erdal Yılmaz, sonuçtan son derce memnun olduklarını belirterek, kalite arayışında Kasımlı İlköğretim Okulunun ilde birinci sıraya yerleşmesi, özverinin,fedakarlığın,planlı çalışmanın,çalışma azminin,takım ruhunun,pozitif anlayışın,veli okul işbirliğinin,sosyal sorumluluk almanın,görev bilincinin göstergesi olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Erdal Yılmaz, halk arasında geri kalmış bölge anlamında kullanılan “Marsa” denilen bir yerleşim alanındaki eğitim yuvasının bugün “Marka” olduğunu belirterek, kalite yolculuğunda geçmişten bu yana destek veren, emeği geçen gelmiş geçmiş bütün eğitim kadrosuna, yönetim kadrosuna,Alaplı ve civardaki eğitim gönüllülerine,okula az veya çok maddi manevi desteği dokunan bütün insanımıza Kasımlı İlköğretim Okulu ailesi adına teşekkür ederiz dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz