Zorbaların kimliği belirlendi!

Fenerbahçe'de yönetim ve teknik direktör Zico, Galatasaray yenilgisinin ardından takım üzerinde oluşan moral çöküntüsünü gidermek için harekete geçti. Teknik Direktör Zico'nun oyuncuları ile yaptığı toplantıda, "Başınızı dik tutun. Büyük bir avantaj yitirdik ama henüz kaybedilmiş bir şey yok. Biran önce toparlanmalı ve kalan iki maça konsantre olmalıyız" şeklinde uyarılarda bulunduğu belirlendi.

Zico'nun futbolculara hem şampiyonluk şanslarının devam ettiği hem de Şampiyonlar Ligi'ne yeniden katılabilmek adına en azından ikinciliği garanti altına almaları gerektiğini ve bu yüzden pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçına motive olmaları gerektiğini söylediği bildirildi.

Reklam
Reklam

Sarı lacivertli yönetimin de özellikle Galatasaray yenilgisinin ardından Samandıra Tesisleri'nde olay çıkaranlar holiganların peşini bırakmayarak futbolcuların yanında olduğunun mesajını verdiği belirtildi.

Sarı lacivertlilerin olay çıkaranların isim ve adresleri ile olay görüntülerini bugün Kartal Cumhuriyet Savcılığına teslim ederek, suç duyurusunda bulundukları ifade edildi.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı için start alırken Teknik Direktör Zico'nun sakatlıklar nedeniyle sezonu kapatan kaleci Volkan ve Lugano'nun yerine Serdar ve Yasin'e forma vermesine kesin gözü ile bakılıyor.

Brezilyalı hocanın Galatasaray karşısında kötü bir performans sergileyen Colin Kazım'ı ise yeniden kulübeye çekmeyi planladığı öğrenildi.