Zübeyde Hanım Lisesi halk oyunları ekibi bölge birincisi oldu

Siirt Zübeyde Hanım Lisesi halk oyunları ekibi, Elazığ'da düzenlenen halk oyunları yarışması stilize dalında bölge...

Siirt Zübeyde Hanım Lisesi halk oyunları ekibi, Elazığ'da düzenlenen halk oyunları yarışması stilize dalında bölge birincisi oldu.

Şubat ayında Siirt’te düzenlenen yarışmada il birincisi olan Zübeyde Hanım Lisesi halk oyunları ekibi Elazığ'daki bölge finallerinde birinci oldu. Okul aldığı bu sonuçla Türkiye finalleri yarışmasına katılma hakkını elde etti.

Okul Müdürü İdris Yolbaş, yaptığı açıklamada, "Geçen sene yeni bir ekip olmamıza rağmen il birincilikleri bölge birinciliği ve Türkiye altıncılığı alarak büyük başarılara imza atmıştık. Bu sene de İl birinciliği ve bölge birinciliği elde ettik, ilimizi temsilen Türkiye finallerine katılacağız. Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve halk oyunları eğitmenimiz Zakir Alp'ı kutluyorum. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye finallerinde de bu başarılarımızı davam ettirmektir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: