Zuhal Topal'a talip gelen Sait Evleneceksen Gel programında

Zuhal Topal programına talip gelen Sait, Evleneceksen Gel programına katıldı. Evleneceksen Gel programında Songül Sait gerçek yüzünü ortaya çıkarttı. Sait Zuhal Topal programından Evleneceksen Gel programına transfer oldu.

Evlendirme programları transferlerinden biri daha gerçekleşti. Sait, Evleneceksen Gel programında Sainaz talip oldu. Araya giren Songül sen burada oturmaya layik değilsin dedi. Evleneceksen Gel programında Solmaz'da dayanamayıp kendisini sahneye attı. Zuhal Topal programından transfer olan Solmaz'da diğer programdan Evleneceksen Gel programına katılmıştı.

ZUHAL TOPAL'DA PROGRAMINA KATILANLAR ORTAYA ÇIKARTTI!

Zuhal Topal programında yer alan Solmaz araya girerek Sait nasıl bir kişilik olduğunu ortaya çıkartacağını söyledi. Hem Songül hem Solmaz 2 gün neler yaşadığı merak ettirdi. Şimdi herkes Sait'in öz duygularıyla nasıl oynadığı iyi bildiğini söyledi. Songül'ün eteğinin boyuna laf eden Sait sessizliği ilk başta korudu.

Reklam
Reklam

Solmaz'la bir üst sokakta oturduğunu iddia ederek aralarında neler yaşandığı iyi bildiğini söyledi. Bu çocuk oyuncu diyerek kızın da harcanmasını istemiyorum dedi. Olumsuz olup başka bir talibiyle iyi hale düşmek istediğini söyleyenlere Solmaz ve Songül bombayı patlattı. Bu çocuk küçük çocuğunu bırakarak ve başkasına baba dedirterek programa katıldığını söyledi. Tam bu sıralarda Evleneceksen Gel programında coşanlar oldu ve Seda Sayan coşan dışarı çıksın dedi.

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1507290/640xauto.jpg)

Zuhal Topal ve Seda Sayan kavgasının yaşandığı bu günlerde Sait neden ve ne amaçla geldiği yakında ortaya çıkacak. Zuhal Topal'a katılan isimlerin bir bir Evleneceksen Gel katılması da ayrı bir soru işareti olarak kalıyor.

İzmir Alsancak'da Sait herkes tarafından tanındığı ve tüm Alsancak onun diye destekte bulundular. Sait 25 Şubat'ta evlenme programına katıldığını ve 4 gün sonra ayrıldığını dile getirdi. 16 Yaşından beri sahneye çıkan SAİT kararı ne olacak.