YURTHABER

Bursa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara yolundaki trafikte kim suçlu?

Bursa'da trafiğin en yoğun olduğu bölge olan Ankara yolundaki trafik yoğunluğunun nedeni, minibüsler mi, park eden araçlar mı?

Ankara yolundaki trafikte kim suçlu?

Bursa'da trafiğin en yoğun olduğu bölge olan Ankara yolundaki trafik yoğunluğunun nedeni, yolcu indirip bindiren minibüsler mi, kaldırımlara ve yolun sağ şeridine gelişi güzel park eden araçlar mı, bunlara müsaade eden trafik ekipleri mi?

Merinos tarafından gelirken başlayan eziyet, Garaj bölgesinde minibüslerin yolcu savaşıyla başlıyor. Aynı istikamette gelişi güzel park eden araçlar, işkencenin dozunu arttırıyor. 3 şeritli yolun sağ şeridini işgal ederek araçlarını park eden duyarsız vatandaşların trafiği felç etmesine nedense göz yumuluyor.

Cep telefonuyla konuşanları yakalayıp ceza kesmeyi görev bilen trafik ekiplerinin bu duruma duyarsız kalmasına sürücüler çaldıkları kornalar ile tepki gösteriyor.

Eski Hal kavşağına yaklaşıldığında ise minibüsler yine devreye giriyor. Bazen aniden en sol şeride fırlayan minibüsler, bir yolcu görünce aniden en sağ şeride geçerek trafiği alt üst edebiliyor.

Acemi sürücülerin de kol gezdiği Ankara yolunda, ehliyeti yeni alan ve öğrenmek için kendisine göre doğru bir yol seçen acemi sürücüler de trafiğin felç olmasına tuz ve biber oluyor.

Bu trafik yoğunluğuna sabah ve akşam saatlerinde yol alan okul ve işçi servisleri de eklenince ortaya müthiş kuyruk ve çile manzarası çıkıyor.

Motor sürücüleri ve çılgın şoförler de zikzak çizerek o trafikte son sürat gitmeye çalışmalarını da görmemek elde değil. Yapılan metro çalışmalarıyla zaten sıkıntılı bir süreç geçiren Ankara yolu trafiğinin ne zaman düzeleceği ise merak konusu...

Sizce kim suçlu? Ankara yolundaki trafik yoğunluğunun nedeni, yolcu indirip bindiren minibüsler mi, kaldırımlara ve yolun sağ şeridine gelişi güzel park eden araçlar mı, bunlara müsaade eden trafik ekipleri mi?

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler