YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya Büyükşehir Belediyesi: 89 - Pınar Karşıyaka: 94

Salon: Antalya Atatürk Spor SalonuHakemler: Murat Biricik, Uğur Özen, Önder Yılmaz.Antalya Büyükşehir Belediyesi (89): Guy...

Salon: Antalya Atatürk Spor Salonu
Hakemler: Murat Biricik, Uğur Özen, Önder Yılmaz.
Antalya Büyükşehir Belediyesi (89): Guy Fisher 19 (1 ribaund, 6 asist), Alican Güney 6 (4 ribaund-1 asist), Rasim Başak 9 (1 asist), Melih Mahmutoğlu 10 (2 ribaund), Gökper Gen (1 ribaund-3 asist), Nedim Dal, Stevan Jelovac 16 (6 ribaund-2 asist), Kedrick Brown 14 (1 ribaund-5 asist), Bora Paçun 15 (8 ribaund-1 asist).
Pınar Karşıyaka (94): Orhun Güngören (1 ribaund), Goran Ikonic 19 (5 ribaund-6 asist), Birkan Batuk 5 (1 ribaund-1 asist), Jovo Stanojevic 14 (10 ribaund-2 asist), Onur Kentli 10 (1 ribaund-2 asist), Emre Bayav 9 (7 ribaund-2 asist), Alper Saruhan 2 (1 ribaund-1 asist), İlkan Karaman 7 (4 ribaund), Mire Chatman 28 (8 ribaund-7 asist).
1. Periyot: 25-27
2. Periyot: 17-19
3. Periyot: 20-20
4. Periyot: 27-28

Beko Basketbol Ligi'nin 13. hafta mücadelesinde, Pınar Karşıyaka, deplasmanda karşılaştığı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 94-89 yendi.
Beko Basketbol Ligi'nin 13. hafta mücadelesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Pınar Karşıyaka, Antalya Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldiler. Son dakikalarına kadar başa baş bir mücadeleye sahne olan maçtan Pınar Karşıyaka 89-94 galip ayrıldı.
Maça hızlı başlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilk dakikalarda rakibi karşısında etkili olurken ilk 2 dakikayı 6-3 önde geçti. Çabuk toparlanan Pınar Karşıyaka, Emre Bayav ve Onur Kentli ile skoru 8-7’ye taşıdı. Her iki takımın da karşılıklı basketleri ile devam eden maçta 5. dakika 14-13 ev sahibi takımın üstünlüğünde geçildi.
Karşılaşmadaki başa baş mücadele bu dakikadan sonra da devam ederken, periyodun son 2:26 dakikasına 21-23 Pınar Karşıyaka üstünlüğünde girildi. Periyodun son dakikasına 25-25’lik eşitlikle girilirken, Jovo Stanojevic’in basketi ile ilk periyot 25-27 Pınar Karşıyaka üstünlüğünde sona erdi.
İkinci periyoda her iki takım da karşılıklı sayılar kaçırarak başladılar. Alican Güney ile skora denge getiren ev sahibi ekip, Emre Bayav’ın üçlüğüne engel olamadı. Alper Saruhan ve Birkan Batuk ile rakip potada etkili olan konuk ekip, devrenin son 4:33 dakikasına girilirken skoru 31-35’e taşıdı. Alican Güney ile maçtan kopmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu oyuncunun üst üste bulduğu sayılarla devrenin son 3 dakikasına 35-38 geride girdi.
Son dakikalar içinde her iki takım da karşılıklı sayılar bulurken, skor üstünlüğünü koruyan Pınar Karşıyaka ilk devreyi 42-46 önde tamamladı.
Maçın ikinci devresine hızlı başlayan taraf Pınar Karşıyaka oldu. Jovo Stanojevic ve İlkan Karaman ile rakip potada etkili olan konuk ekip, üst üste bulduğu sayılarla farkı açarken, periyodun ilk 6 dakikası içinde skoru 49-58’e taşıdı. Maçtan kopmayan ve farkın daha fazla açılmasına izin vermeyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Guy Fisher ve Stevan Jelovac ile rakip potada etkili olurken periyodun son dakikası içinde skoru 57-66’ya taşıdı. Son dakika içinde rakibine sayı şansı vermeyen ev sahibi ekip, Guy Fisher’ın arka arkaya bulduğu sayılarla skoru 62-66’ya taşıdı ve final periyoduna bu skorla girildi. Final periyoduna Kedrick Brown’un sayısı ile başlayan ev sahibi ekip, Guy Fisher ile de farkı 1 sayıya indirdi (66-67).
Bu dakikalarda her iki takım da karşılıklı sayılar bulurken, skor üstünlüğü de her hücumda el değiştirdi ve maçın son 5 dakikasına 70-72 Pınar Karşıyaka üstünlüğünde girildi. Karşılaşmanın son dakikaları adeta nefesleri keserken her iki takım da salondan galibiyetle ayrılmak için tüm gücünü sahaya yansıttı. Özellikle Mire Chatman ile rakip potada çok etkili olan Pınar Karşıyaka, son dakika içinde daha etkili bir görüntü çizen Pınar Karşıyaka kullandığı serbest atışları da sayıya çevirerek mücadeleden 89-94 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler