YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya'da Cinayet

Aksu'da bir kadının birlikte yaşadığı kişi tarafından bıçakla öldürüldüğü iddia edildi.

Aksu'da bir kadının birlikte yaşadığı kişi tarafından bıçakla öldürüldüğü iddia edildi.

İlçenin Çalkaya Mahallesi 105 Sokak'taki bir apartman dairesinde gece M.İ. (39) ile nikahsız olarak birlikte yaşadığı Nilgün Çay (33) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.İ, Çay'ı 5 yerinden bıçakladı.

Daha sonra evden ayrılarak bir gece kulübüne giden M.İ, elbisesinde kan olduğunu gören arkadaşlarının sorması üzerine Çay'ı bıçakla yaraladığını söyledi. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olaydan yaklaşık 2 saat sonra M.İ.'nin evine giden polis ekipleri, Çay'ı ağır yaralı olarak buldu.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çay, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Bu sırada gece kulübünden ayrılan M.İ. sabah saatlerinde polis merkezine giderek teslim oldu. M.İ.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Bu arada M.İ.'nin polise verdiği ifadede, Çay'ın 17 gün önce Adana'daki annesinin yanına gittiğini, bu sürede telefonla defalarca aramasına rağmen telefonu açmadığını, dün eve dönmesinin ardından kendisini aldattığından şüphelenmesi nedeniyle tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

Öte yandan Nilgün Çay'ın önceki 2 evliliğinden 5 çocuğu olduğu, çocuklarından 3'ünün olay sırasında evde bulundukları, ancak uyudukları için olayı görmedikleri belirtildi. Çocukların olayı haber alarak gelen Çay'ın akrabalarının yanında bulundukları kaydedildi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler