YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya’da Fetih coşkusu başlıyor

Antalya’nın fethinin 812’nci yıldönümü kutlamaları kapsamında 2 Mart Cumartesi günü Antalya 1207 Fetih Kupası Türk Okçuluğu Yarışması gerçekleştirilecek.

Antalya’da Fetih coşkusu başlıyor

Antalya’nın fethinin 812’nci yıldönümü kutlamaları kapsamında 2 Mart Cumartesi günü Antalya 1207 Fetih Kupası Türk Okçuluğu Yarışması gerçekleştirilecek. Okçuluk yarışması, Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncusu Engin Altan Düzyatan ve Sanatçı Uğur Işılak’ın katılımıyla renklenecek.
Antalya’nın fethi kutlamaları bu yıl da 1-5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen kutlama için hazırlıklar tamamlandı. Kutlamalar kapsamında Fetih Yürüyüşü, Fetih Koşusu, Uluslararası Antalya Kongresi’nin yanı sıra, Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Solo Türk de gökyüzünü şenlendirecek. Kutlamalar, 1 Mart 2019 Cuma günü saat 10.00’da AKM Fuaye alanında, “Selçuklu Sikkeleri Sergisi”, “Antalya’da Türk-İslam Medeniyetinin İzleri Fotoğraf Sergisi” ve Antalya Olgunlaşma Enstitüsü “Antalya Selçuklu Kitabeleri Taştaki Emanetler Sergisi”nin açılışları ile başlayacak.

Düzyatan ve Işılak coşkuya ortak olacak
2 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da Antalya Spor Salonu’nda 2. Antalya 1207 Fetih Kupası Türk Okçuluk Yarışması gerçekleştirilecek. Geçmiş yıllarda halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Fetih coşkusuna bu kez ünlü sanatçılarda eşlik edecek. Ata sporları Federasyonu işbirliği ile düzenlenecek 9-24 yaş arası ulusal katılımın sağlanacağı Türk Okçuluk Yarışması’na Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan da katılıyor. Osmanlı imparatorluğunun kuruluşunu konu alan Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Gazi beyi rolü ile milyonları ekrana bağlayan Engin Altan Düzyatan, fetih coşkusunu Antalyalı sevenleriyle yaşayacak. Engin Altan Düzyatan’ın yanı sına ünlü sanatçı Uğur Işılak’ta coşkuya ortak olacak. Ünlü sanatçılar yarışmacıların heyecanına ortak olurken, ok atışlarıyla da yarışmaya renk katacak. 3 Mart Pazar günü 08.45’te 14. Uluslararası Runatolia Fetih Koşusu, saat 14.00’da Sahil Antalya Yaşam Parkı’nda Fetih Yürüyüşü düzenlenecek. Ardından, “Solo Türk’ün” özel gösterisi ve “Uğur Işılak” konseri ile Antalya’yı Fetih Coşkusu saracak.

Antalya’da Fetih coşkusu başlıyor

Antalya’da Fetih coşkusu başlıyor

Antalya’da Fetih coşkusu başlıyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler