YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Artistik Patenin nabzı İstanbul’da atacak

İstanbul, buzda dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak.

İstanbul, buzda dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak. Avrupa’da artistik patenin nabzı Bosphorus Cup 2018 İstanbul’da atacak.
27 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan organizasyon öncesi yapılan hazırlıklarda sona gelindi. Kısa adı ISU olarak bilinen Uluslararası Paten Federasyonu’nun yarışma takviminde yer alan Bosphorus Cup için artık gün sayılıyor. İstanbul’daki bu yarışlara toplam 21 ülke katılacak. Bu ülkeler sırasıyla Avusturya, Almanya, Bulgaristan, Belarus, Fransa, Gürcistan, Hindistan, İtalya, Kazakistan, Filipin, Kırgız Cumhuriyeti, Özbekistan, Polonya, Hollanda, Romanya, Rusya, Güney Afrika, İsveç, İsviçre, Ukrayna ve Türkiye. İstanbul BB Zeytinburnu Buz Pisti’nde yapılacak olan yarışlarda çeşitli ülkelerden toplam 134 sporcu yarışacak. Artistik paten sporcuları tekler branşında yıldız, gençler ve büyükler kategorisinde, buz dansında ise gençler ve büyükler kategorilerinde yarışacaklar. İSU, büyükler kategorisi sporcularının aldıkları puanları Avrupa ve Dünya şampiyonasına katılabilmek için gerekli kota puanı olarak sayacak.
Türkiye Buz Pateni Federasyonu, hakemler, sporcular ve antrenörleri ile yaklaşık 300 kişilik yabancı sporcu ailesine bu organizasyonu sağlayarak ülkemizin tanıtımını gerçekleştirecek. Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir, federasyon olarak bu spora uluslararası katkıyı sağlamayı hedeflediklerini belirtirken, bu dev organizasyonun kendi sporcu ve antrenörlerimizin gelişimine büyük katkı yapacağına dikkat çekti, tüm buzseverleri Zeytinburnu buz pistine davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler