YURTHABER

Artvin
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Artvin’de mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Artvin Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışması başlattı.Artvin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Artvin merkezde bulunan tüm mezarlıklarda temizlik, bakım ve haşeratla mücadele çalışması gerçekleştiriyor.

Artvin’de mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Artvin Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışması başlattı.
Artvin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Artvin merkezde bulunan tüm mezarlıklarda temizlik, bakım ve haşeratla mücadele çalışması gerçekleştiriyor. Mezarlıkların temizliği kapsamında yabani otlar, kurumuş dallar, haşerata karşı ilaçlama yapılırken genel çevre temizliği ile yol ve kaldırımların düzenleme çalışmaları da titizlikle devam ediyor.
Ramazan Bayramı’na yetiştirilecek olan çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ramazan Bayramında hemşerilerimizin mezarlıkları rahat şekilde ziyaret edebilmesi için gerekli tüm çalışmaları eksiksiz yapmaya çalıştıklarını söyledi.
Elçin "Ramazan Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle mezarlıklarımızda temizlik, düzenleme ve bakım çalışmalarına başladık. İnşallah Ramazan Bayramı öncesi arife gününe tüm mezarlarımızı elden geçirmiş olacağız. Mübarek Ramazan Ayı içerisinde, özellikle arife ve bayram günlerinde Artvin ve Artvin dışında yaşayanların akraba mezarlarını ziyaretlerinde sıkıntı yaşamamaları için gerekli tüm çalışmalar eksiksiz yapıyoruz” dedi.

Artvin’de mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Artvin’de mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Artvin’de mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler