YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ASAT Elmalı’ya 42 milyon liralık yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı’da içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon başta olmak üzere 5 yılda yaklaşık 42 milyon liralık yatırım yaptı.ASAT, Elmalı’da alt yapı, içme suyu, arıtma ve kanalizasyon yatırımları gerçekleştirdi.211 kilometre içme suyu hattıElmalı halkına kesintisiz ve yeterli su sağlamak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren ASAT ekipleri, 60 mahallede toplam 149 bin metre içme suyu şebekesi imalatı gerçekleştirdi.

ASAT Elmalı’ya 42 milyon liralık yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı’da içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon başta olmak üzere 5 yılda yaklaşık 42 milyon liralık yatırım yaptı.
ASAT, Elmalı’da alt yapı, içme suyu, arıtma ve kanalizasyon yatırımları gerçekleştirdi.

211 kilometre içme suyu hattı
Elmalı halkına kesintisiz ve yeterli su sağlamak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren ASAT ekipleri, 60 mahallede toplam 149 bin metre içme suyu şebekesi imalatı gerçekleştirdi. Elmalı merkezi ve diğer mahallelerde 62 bin metre şebeke hattı çalışması da devam ediyor. Toplam 211 kilometreyi bulan içme suyu projelerinin yatırım maliyeti 23 milyon 570 bin lira olarak açıklandı.

Kanalizasyon ve arıtma
Elmalı’da altyapı eksiklerini giderdi. Bu çalışmalar kapsamında ilçeye 6 milyon 500 bin liralık yatırımla 48 bin 410 metre kanalizasyon hattı döşendi. Elmalı cadde ve sokaklarının yağmur suyu sorunu drenaj kanalları ile çözüm buldu. Çalışmalarında çevre hassasiyetini hep göz önünde bulunduran ASAT, Elmalı Akçay Membran Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini ilçeye kazandırdı. 1 milyon 300 bin TL yatırım bedelli tesis ile tek bir damla pis suyun çevreye doğrudan aktarılmasına izin verilmiyor.

Çiftçi gelirini ikiye katladı
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı üzerine ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilen Yuva Kapalı Sistem Sulama Tesisi 2 milyon 800 bin TL bedelle ilçeye kazandırıldı. Yuva ve Yapraklı Mahallelerinin ardından Eskihisar’da ki tarım arazileri de kapalı devre sulama sistemine kavuştu. Yuva’da 5 bin dekar, Yapraklı’da 360 dekar araziye kapalı devre sulama sistemi kuran Büyükşehir Belediyesi, Eskihisar Mahallesindeki arazileri de modern tarımla tanıştırdı. Böylelikle Elmalılı çiftçiler gelirlerini ikiye katladı. 5 yılda Elmalı’da içme suyu, kanalizasyon ve arıtması için toplam 42 milyon liralık yatırım yapan ASAT’ın çalışmaları ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

ASAT Elmalı’ya 42 milyon liralık yatırım

ASAT Elmalı’ya 42 milyon liralık yatırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler