YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AÜ Hastanesi’nde okuma köşesi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hemşirelik Fakültesi Öğretim Elemanları tarafından yürütülen “Bir Kitap da Senden Olsun” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 3’üncü Kat Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Okuma Köşesi oluşturuldu.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Okuma Köşesi’nin açılışına Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.

AÜ Hastanesi’nde okuma köşesi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hemşirelik Fakültesi Öğretim Elemanları tarafından yürütülen “Bir Kitap da Senden Olsun” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 3’üncü Kat Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Okuma Köşesi oluşturuldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Okuma Köşesi’nin açılışına Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülay Özbilim, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Gözüm, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fırat Kardelen, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Reha Artan, Hemşireler, öğrenciler, aileler ve çocukları katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Proje sorumlusu Prof. Dr. Emine Efe; “Bir Kitap da Senden Olsun” sosyal sorumluluk projesinin devamı olan kitap okuma köşesinin hastanede tedavi gören çocukların tedavi gördükleri süreyi daha verimli geçirmelerini ve kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlayacağını ifade ederek çocukların isterlerse kitapları evlerine götürebileceklerini belirtti. İş ve gönül birliği ile yürüttükleri ‘Bir Kitap da Senden Olsun’ projesinin devam ettiğini belirten Prof. Dr. Efe isteyenlerin kitaplarını kitap okuma köşesine bağışlayabileceklerini söyledi.

“Zaman geçirmelerini sağlayacak”
Hemşirelik Fakültesi’nin toplumsal duyarlılık projelerinde her zaman aktif olarak çalıştığını ve çok güzel projelere imza attığını dile getiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar ise, “Toplumsal yararlılığı yüksek, doğrudan insana dokunan projeler çok daha anlamlı. Bu projelerden biri olan hastanemizin çocuk kliniğinde oluşturulan okuma köşesi hasta çocuklarımızın kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacak. Bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AÜ Hastanesi’nde okuma köşesi

AÜ Hastanesi’nde okuma köşesi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler