YURTHABER

Erzurum
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziziye Belediyesi’nden bir ilk daha

Aziziye Belediyesi yerel yönetimlerde Erzurum’un ilklerini sürdürmeye devam ediyor.

Aziziye Belediyesi’nden bir ilk daha

Aziziye Belediyesi yerel yönetimlerde Erzurum’un ilklerini sürdürmeye devam ediyor. Her ay mutat olarak yapılan belediye meclis olağan toplantısı Mart ayı oturumu canlı olarak yayınlandı. Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan başkanlığında 5393 sayılı belediyeler Kanunun 20. Maddesi uyarınca düzenlenen oturumda 5 gündem maddesi oylamaya sunulup komisyon kararları dinlendi. Belediyenin resmi internet sitesi www.aziziye.bel.tr adresinin yanı sıra youtube ve facebook sosyal paylaşım sitelerinde de canlı olarak yayınlanan oturuma vatandaşların yoğun ilgisi görüldü.
Oylama sonrasında Başkan Orhan, Suriye’nin İdlib şehrinde 27 Şubat ve sonrasında şehit olan askerlerimiz için rahmet diledi. Başkan Orhan daha sonra ise CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un düzenlediği basın toplantısı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içerikli sözlerini değerlendirdi. Türkiye’nin beka mücadelesinde her türlü desteği vereceklerinin altını çizen Başkan Orhan, “Meşruiyetini kaybetmiş sözde rejim güçleri tarafından 27 Şubat’ta Türk Silahlı Kuvvetleri konvoyuna saldırarak 34 askerimizi şehit etmiştir. Elbette ki misliyle karşılık verilse de bu durum hepimizi üzmüştür. Ülkemizin sınır güvenliğinin sağlanmasında ve Suriyeli göçmenlerin evlerine gitmelerinin sağlanmasında bu operasyonların önemi büyüktür. Devletimizin her daim arkasında olduğumuz bilinmelidir” diye konuştu.
Hadsizlik yapan bedelini ödeyecektir
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, toplantı sonrasında gündem dışı yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi Gurup Başkanvekili Engin Özkoç’un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için sarf ettiği sözleri de değerlendirdi. Sarf edilen sözlerin haddini aşan sözler olduğuna vurgu yapan Başkan Orhan, “Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi gurup başkan vekilinin cumhurbaşkanımızla ilgili bir takım söylemleri oldu. Bu söylemleri esefle kınıyor misliyle kendilerine iade ediyoruz. Yargımız gereğini mutlaka yapacaktır” şeklinde konuştu.

Aziziye Belediyesi’nden bir ilk daha

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler