YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BAKA Ve KOSGEB'den Girişimcilere Eğitim

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde kendi işini

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde kendi işini kurmak isteyen girişimcilere 30 bin liraya kadar hibe desteği veriliyor.

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odasında gerçekleştirilen ön mülakatla 30 girişimci BAKA ve KOSGEB'in hibe desteklerinden faydalanabilecek. BAKA Antalya Yatırım Destek Ofisinden Uzman Sadettin Dikmen ve KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürlüğü temsilcisi Ali El, Kumluca'da daha önce başvuru yapan 60 kişiyi mülakata aldı.

Mülakatla ilgili bilgi veren BAKA Antalya Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Sadettin Dikmen, bundan önce 9 eğitim programı düzenlediklerini ve programlara 270 kişinin katıldığını söyledi.

Son eğitim programına 30 kişinin katılacağını ifade eden Dikmen, eğitimlerde iş planının hazırlanması, girişimcilik, işletmenin üretim ve pazar planı gibi konularda eğitimler verileceğini kaydetti. Eğitim sonunda başarılı olan ve projesini hazırlayan katılımcılara 30 bin lirası hibe olmak üzere, 100 bin liraya kadar kredi sağlanacağını hatırlatan Dikmen, bu miktarın çok iyi bir rakam olduğunu, bundan dolayı eğitim programına katılan herkesin eğitimlerden en üst seviyede faydalanarak iyi projeler üretmelerini istedi.

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atacan Ertürk de vatandaşlardan gelen talep üzerine BAKA ve KOSGEB yetkilileriyle görüştüklerini ve eğitimlerin Kumluca'da verilmesini sağladıklarını belirtti.

Eğitimlerin verilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Ertürk, "İnşallah bu eğitimlerden sonra katılan herkes yeni bir iş yeri kurar ve ilçemizde yeni iş sahaları açılır. Ümidimiz bu yönde, katılan herkese başarılar diliyorum" dedi.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler