YURTHABER

Rize
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan konvoyunda kaza yapan polisten sitem

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in eskortluğunu yaparken kaza yapan polis aracındaki polis memuru sitemde bulundu.

Bakan konvoyunda kaza yapan polisten sitem

Rize Ticaret Borsası tarafından düzenlenen bir toplantıya katılmak üzere kente gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in eskortluğunu yapan polis aracı, yol kenarındaki su birikintisine girince, kontrolden çıkarak kaldırıma ve bariyere çarptı. Eker’in makam aracı son anda polis aracına çarpmaktan kurtuldu.

EKER BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI(FOTO GALERİ)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Anadolujet’in tarifeli uçağıyla bugün saat 10.20’de Trabzon’a geldi. Eker, Rize Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ve çay ile ilgili sorunları konu alan panele katılmak üzere 0021 plakalı makam aracıyla Rize’ye doğru yola çıktı. Konvoy Rize kent merkezindeki Boğaz Mahallesi mevkisine geldiği sırada Bakan Eker’in makam aracının önünde eskortluk görevini yapan Rize Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğü’ne ait 53 A 5924 plakalı polis otosu, Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki su birikintisine girdi. Kontrolden çıkan araç, önce yolun sağ tarafındaki kaldırıma, sonra da refüjdeki parmaklığa çarptı. Eskortu yakın mesafeden takip eden Eker’in makam aracı ise, şoförün direksiyonu kırması sonucu kazadan kurtuldu. Kaza yerinden yaklaşık 50 metre ileride duran aracından inerek uzaktan kazaya bakan Bakan Eker, daha sonra Rize Ticaret Borsası’na geçerek toplantıya katıldı. Eskort polis otosunda bulunan iki polis ise kazayı yara almadan atlattı.

Bakanın konvoyunda kaza yapan polisten sitem | www.mynet.com/video

POLİSİN SİTEMİ Kazanın ardından Bakan Eker’in konvoyundaki araçlar geçirildikten sonra Karadeniz Sahil Yolu bir süre trafiğe kapatıldı. Polis aracının kenara çekilmesinin ardından da tek şeritten kontrollü olarak geçiş verilmeye başlandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza yapan araçtaki meslektaşlarının başlarını kontrol ederek yara olup olmadığına baktı. Kaza yaptıkları aracın fotoğraflarını çeken eskortta görevli bir trafik polisinin ise, "Adamlara ’yavaş gidin’ diyoruz, bizi dinlemiyorlar. Sizin altınızdaki arabalarla bizimkiler bir mi?" diye sitem etmesi kameralara yansıdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler