YURTHABER

Malatya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.İnönü Üniversitesi sentetik sahasında...

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

İnönü Üniversitesi sentetik sahasında teknik direktör İsmail Tekin yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı takımda bütün futbolcular antrenmana katıldı. Öte yandan çalışmalarda denenmeye alınan futbolcularda yer aldı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas çalışmasının ardından gerçekleştirilen taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Yeni sezon ve takımın çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan 44 Malatyaspor İdari Menajeri Ahmet Tayfun, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini belirterek, iyi bir kadro oluşturduklarını ifade etti.

Tayfun, yeni sezon hazırlıklarını iyi geçtiğini belirterek, “Malatya İnönü Üniversitesi sentetik sahasında yeni sezon hazırlıklarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. Teknik Direktörümüz İsmail Tekin’in nezaretinde futbolcularımız hazırlıklarına devam ediyor. Futbolcu arkadaşlarımızın hepsi çalışmalarda yer aldı. Takım olarak takımın şampiyon olması yönünde herkes söz birliği yaptı. Bunun için herkes büyük bir özveriyle çalışıyor. 17 Ağustos’a kadar çift antrenmanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Daha sonra takıma 4 günlük bayram izni vereceğiz. 22 Ağustos’ta tekrar Malatya’da toplanarak, ikinci etap kamp çalışmamızı gerçekleştirmek üzere Nevşehir’e gideceğiz” dedi.

Statü değişikliğinin bütün takımları etkileyeceğini ve mücadelenin daha üst düzeyde olacağını ifade eden Tayfun, sözlerine şöyle devam etti: “Diğer takımlar ne düşünür bilmem ama statü değişikliği çok önceden bilinseydi, takımlar ona göre yapılanırdı. Biz, 2 play off oynayabiliriz düşüncesiyle hareket etmiştik. Ama şimdi resmi olmayan ama konuşulan yeni sisteme göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Tabi play off düşüncesiyle hareket etmek farklı direk şampiyon olup, Malatya’yı 3. Lig’de temsil etmek düşüncesi farklı. İki farklı düşüncenin arasında kaldık ama bunu hızlı bir şekilde atlattık.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler