YURTHABER

Balıkesir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesir’de kurallara uymayan 178 araca ceza uygulandı

Balıkesir’de jandarma Trafik ekipleri il genelinde yaptıkları Hız ve Emniyet Kemeri uygulamasında 178 araca 76 bin 899 lira idari para cezası uyguladı.Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, emniyet kemeri kullanımında sürücü ile yolcu tutum ve davranışlarının arzu edilir düzeye ulaştırılması, ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının azaltılması maksadıyla, "Emniyet Kemeri Denetimi" ve "Hız Denetimi" faaliyeti icra edildi.Emniyet kemeri denetimi sonucunda; bin 873) araç kontrol edilerek, 103 araca 36 bin 825 TL idari para cezası uygulandı ve 29 araç trafikten men edildi.

Balıkesir’de jandarma Trafik ekipleri il genelinde yaptıkları Hız ve Emniyet Kemeri uygulamasında 178 araca 76 bin 899 lira idari para cezası uyguladı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, emniyet kemeri kullanımında sürücü ile yolcu tutum ve davranışlarının arzu edilir düzeye ulaştırılması, ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının azaltılması maksadıyla, "Emniyet Kemeri Denetimi" ve "Hız Denetimi" faaliyeti icra edildi.
Emniyet kemeri denetimi sonucunda; bin 873) araç kontrol edilerek, 103 araca 36 bin 825 TL idari para cezası uygulandı ve 29 araç trafikten men edildi. Hız denetimi sonucunda; bin 66 araç kontrol edilerek, 75 araca 40 bin 74 TL idari para cezası uygulanırken, 12 araç trafikten men edildi.

Balıkesir’de kurallara uymayan 178 araca ceza uygulandı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler