YURTHABER

Balıkesir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesir’de polis son 1 ayda 90 silah yakaladı

Balıkesir’de polis ekipleri Nisan ayında il genelinde yaptıkları uygulamalarda 90 silah ve 649 adet fişek ele geçirdi.Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Balıkesir ve ilçelerinde son 1 ay içinde yaptığı operasyonlarda ruhsatsız 24 adet ateşli silah, 50 adet yivsiz av tüfeği, 16 adet kuru sıkı silah, muhtelif çap ve markalarda 649 adet fişek ele geçirdi.

Balıkesir’de polis ekipleri Nisan ayında il genelinde yaptıkları uygulamalarda 90 silah ve 649 adet fişek ele geçirdi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Balıkesir ve ilçelerinde son 1 ay içinde yaptığı operasyonlarda ruhsatsız 24 adet ateşli silah, 50 adet yivsiz av tüfeği, 16 adet kuru sıkı silah, muhtelif çap ve markalarda 649 adet fişek ele geçirdi. Emniyet güçlerince Altıeylül ve Karesi ilçelerinde, 6 adet ruhsatsız silah, 10 adet yivsiz av tüfeği, 16 adet kuru sıkı silah, muhtelif çap ve markalarda 649 adet fişek, Ayvalık ilçesinde, 1 adet ruhsatsız silah, 5 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, muhtelif çap ve markalarda 69 adet fişek, Bandırma ilçesinde, 3 adet ruhsatsız silah, 2 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı, muhtelif çap ve markalarda 93 adet fişek, Bigadiç ilçesinde, 3 adet yivsiz av tüfeği, muhtelif çap ve markalarda 49 adet fişek, Burhaniye ilçesinde 7 adet yivsiz av tüfeği, 4 adet kuru sıkı tabanca, muhtelif çap ve markalarda 28 adet fişek, Edremit ilçesinde 12 adet ruhsatsız silah, 18 adet yivsiz av tüfeği, 3 adet kuru sıkı tabanca, muhtelif çap ve markalarda 235 adet fişek, Gömeç ilçesinde, 1 adet ruhsatsız silah, 1 adet kuru sıkı, 1 adet av tüfeği, muhtelif çap ve markalarda 9 adet fişek, Gönen ilçesinde, 2 adet kuru sıkı tabanca, muhtelif çap ve markalarda 8 adet fişek, Kepsut ilçesinde, 1 adet ruhsatsız silah, 5 adet fişek, Savaştepe ilçesinde, 3 adet av tüfeği, muhtelif çap ve markalarda 20 adet fişek ve Susurluk ilçesinde de 1 adet av tüfeği ve 1 adet fişek ele geçirildi.

Balıkesir’de polis son 1 ayda 90 silah yakaladı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler