YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Böcek Alanyaspor ve taraftarı için marş yaptırdı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor’dan sonra Aytemiz Alanyaspor ve taraftarı için de marş yaptırdı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor’dan sonra Aytemiz Alanyaspor ve taraftarı için de marş yaptırdı. Başkan Böcek, “Antalya’nın iki takımı ile de gurur duyuyorum. Alanyasporumuz için de elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.
Süper Lig’de şehrin iki gururu olan Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor’a sevgisini her fırsatta gösteren, tribünlerden de destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor’dan sonra Aytemiz Alanyaspor için de tribünleri coşturacak bir marş yaptırdı. Başkan Muhittin Böcek, kendisini ziyaret eden Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, İkinci Başkan Kamil Köseoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu M. Fahri Özçelik’e marşın bulunduğu CD’yi hediye etti. Başkan Böcek, “İlimizin çok özel iki takımı var, başarılarını gururlara takip ediyoruz. Ben de sosyal medyamda eksik etmem” dedi.
Alanyaspor Tesisleri Projesi’ni önümüzdeki günlerde yerinde göreceğini belirten Başkan Muhittin Böcek, “Alanyaspor Tesisleri konusunda ne yapabiliriz, nereden nasıl başlayabiliriz diye yerinde inceleme yapacağım. Antalya’mızın gururu Aytemiz Alanyasporumuz bizim için çok değerli. Emekleriniz için ve katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak Antalyaspor’umuz için bir marş yaptırdık. Şimdi de Alanyasporumuza çok özel bir marş yaptırdık. Futbolcularımıza teknik heyete başarılar diliyorum” diye konuştu.
Hasan Çavuşoğlu da Başkan Böcek’e marş için ve Alanyaspor’a destekleri için teşekkür etti. Yarın oynanacak Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçında stadyumda marşı çalacaklarını söyleyen Çavuşoğlu, tüm takım adına 7 numaralı imzalı formayı Başkan Böcek’e hediye etti.

Başkan Böcek Alanyaspor ve taraftarı için marş yaptırdı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler