YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kapat

Başkan Böcek’ten Eğitime Destek

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, babası ve kendi adına yaptıracağı Muhittin Mustafa Böcek Okulu’nun arsasını,...

Başkan Böcek’ten Eğitime Destek

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, babası ve kendi adına yaptıracağı Muhittin Mustafa Böcek Okulu’nun arsasını, İl Özel İdaresi’ne bağışladı.

İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısına katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Uncalı Mahallesi’nde 32 derslik devlet okulu yapılabilmesi için kendi adına kayıtlı arsayı İl Özel İdaresine bağışladı. Konyaaltı’nda eğitime büyük önem verdiklerini belirten Başkan Böcek, “Konyaaltı 4 köyden oluşan şehir merkezinden kopuk, ulaşım sıkıntısı yaşanan bir yerdi. Göreve geldiğimiz gün itibariyle öncelikli hedeflerimizi belirledik. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürdük. Başta eğitim olmak üzere, yaşanan sıkıntıları çözdük. Kısa sürede 8 binli nüfuslardan 130 binli nüfuslara geldik. Konyaaltı’nda doğup büyüyen biri olarak, kendi adıma kayıtlı 10 bin 138 metrekarelik yerimi 32 derslikli devlet okulu yapılabilmesi için Antalya Valimiz Ahmet Altıparmak’ın da katkıları ile protokol imzalamıştık. Bugünde değerli meclis üyelerimizin desteği ile bağışlıyorum. İlçemizde eğitime destek veren Vali Altıparmak, il Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve adını sayamadığım herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Meclis olarak eğitime önem verdiklerini söyleyen il Genel Meclis Başkanı Cavit Arı ise, “Başkan Muhittin Böcek’i maddi değeri yüksek olan bir arsayı bağışladığı için kutluyorum” dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e duyarlılığından ötürü teşekkür eden MHP Grup Sözcüsü Zeki Tunç da, “Antalya’da eğitim gönüllülerinin bağışları ile yapılan bir çok okulumuz var. Yerel yönetici olarak Antalya’ya hizmet eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, maddi değeri çok yüksek bir alanı bölgede çocukların daha sağlıklı daha iyi bir eğitim alabilmesi için bağışladı. Milliyetçi Hareket Partisi grubu olarak kendisini kutluyor ve yaptığı çalışmalarda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Başkan Böcek’in çabasını taktir ettiklerini belirten AK Parti Grup Sözcüsü Mahir Boztepe ise, “Başkan Böcek’in yatırımlarını görüyoruz. Konyaaltı’na kazandırdığı 11 okul, eğitim ve öğretime verdiği desteği gösteriyor” dedi.

Başkan Böcek’in bağışını büyük bir mutlulukla kabul edeceklerini belirten CHP Grup Sözcüsü İlhan Buğdaycı da, “Bizler Konyaaltı İl Genel Meclis üyesi olmamız nedeniyle çok daha mutlu olduğumuz bir konu. Belediye başkanımızın böyle bir bağışta bulunup eğitime katkı vermesi hepimizi ayrıca mutlu ediyor. Bu katkıyı büyük bir mutlulukla kabul ediyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat