YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Büyükkılıç, "Öğretmenlerimize Özel Hizmetler"

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile yurdun her köşesinde fedakârca görev yapan tüm öğretmenlerin bu anlamlı günlerini kutladığını söyledi.Melikgazi Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme ile Çocuk Meclisi kurslarında eğitim veren öğretmenlere, 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir araya gelerek akşam yemeği ikramında bulundu.Kutlama programına Belediye daire müdürleri ile Melikgazi Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim kursları ile Çocuk Meclisi kurslarında görevli öğretmenler katıldığı akşam yemeği etkinliğine Başkan Memduh Büyükkılıç, İstanbul ilinden telefon bağlantısı ile iştirak ederek öğretmenlere seslendi ve bu anlamlı günde yanlarında olamamanın üzüntüsü içerisinde olduğu söyledi.Eğitimin ve eğitimcinin dostu olduğunu, yatırım ve hizmetlerle de Melikgazi yatırım ve hizmetlerle de her zaman tescillediğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak 2000 yılında Keykubat Mahallesi’nde çok amaçlı ve büyük ölçekli bir park yaparak 24 Kasım Öğretmenler Parkı ismini vermiştik.

Başkan Büyükkılıç, "Öğretmenlerimize Özel Hizmetler"

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile yurdun her köşesinde fedakârca görev yapan tüm öğretmenlerin bu anlamlı günlerini kutladığını söyledi.
Melikgazi Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme ile Çocuk Meclisi kurslarında eğitim veren öğretmenlere, 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir araya gelerek akşam yemeği ikramında bulundu.
Kutlama programına Belediye daire müdürleri ile Melikgazi Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim kursları ile Çocuk Meclisi kurslarında görevli öğretmenler katıldığı akşam yemeği etkinliğine Başkan Memduh Büyükkılıç, İstanbul ilinden telefon bağlantısı ile iştirak ederek öğretmenlere seslendi ve bu anlamlı günde yanlarında olamamanın üzüntüsü içerisinde olduğu söyledi.
Eğitimin ve eğitimcinin dostu olduğunu, yatırım ve hizmetlerle de Melikgazi yatırım ve hizmetlerle de her zaman tescillediğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak 2000 yılında Keykubat Mahallesi’nde çok amaçlı ve büyük ölçekli bir park yaparak 24 Kasım Öğretmenler Parkı ismini vermiştik. O günden bugüne kadar yatırım, onarım ve bakım yapmadığımız okul kalmamıştır. Bu yetmediği gibi 12 okul inşa ederek bölge halkının hizmetine sunduk. Bugüne kadar onlarca okulda öğretmenler odası tanzim ve döşemesi yaptık. Okullara açık alan ve kapalı alan spor sahaları, vermiş olduğumuz eğitim kursları, hep eğitim ve eğitimciye yapılan yatırımlardır" dedi.

Başkan Büyükkılıç,

Başkan Büyükkılıç,

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler