YURTHABER

Malatya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Çınar’dan 8 Mart kutlaması

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında kadınların, toplumun ve ailenin temelini oluşturduğunu, kadınların sosyal, kültürel ve eğitim hayatında daha fazla ön plana çıkmaları için gereken çabayı gösterdiklerini ifade etti.Başkan Çınar, günümüzde gelişmiş toplum olma şartlarından birinin, kadına günlük ve toplumsal hayat içerisinde verilen önemden geçtiğini vurgulayarak, "Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır.

Başkan Çınar’dan 8 Mart kutlaması

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında kadınların, toplumun ve ailenin temelini oluşturduğunu, kadınların sosyal, kültürel ve eğitim hayatında daha fazla ön plana çıkmaları için gereken çabayı gösterdiklerini ifade etti.
Başkan Çınar, günümüzde gelişmiş toplum olma şartlarından birinin, kadına günlük ve toplumsal hayat içerisinde verilen önemden geçtiğini vurgulayarak, "Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır” ifadelerine yer verdi. Dini ve kültürel medeniyet değerlerine göre kadının kutsal bir varlık olduğunu da dile getiren Çınar, "Peygamber Efendimiz, ‘Cennet anaların ayağının altındadır buyurmuştur.’ Kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin görevidir. Toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsuru olarak gördüğümüz kadınlarımızın hayata daha çok katılmaları için onlara yeterince fırsat tanımalı ve önlerini açmalıyız. Okuma oranlarını artırmalı, sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta ön plana çıkmalarını sağlamalıyız. Yeşilyurt Belediyesi olarak, kadınlarımıza yönelik hizmetlerimizi bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da artırarak sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. Kadınların elinin değdiği her yerin, yapılan her işin daha güzel olacağı inancımızla çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Geleceğe yön verecek projelerimizin hayata geçmesinde her zaman kadınlardan destek almaktayız. Kadınıyla erkeğiyle bu ülkeyi güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Kadınlarımızın sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamlarının iyileştirilmesine yönelik projelerimiz artarak devam edecektir. Bu vesileyle; başta vatan için gözünü kırpmadan can veren şehit eşleri ve anneleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler