YURTHABER

Tekirdağ
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Eşkinat yaşlıları unutmadı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezine ziyarette bulundu.

Başkan Eşkinat yaşlıları unutmadı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezine ziyarette bulundu. Ziyarette Eşkinat’a Çocuk Akademisi öğrencisi minikler de eşlik etti.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, bu yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Altınova Mahallesi’nde bulunan Çocuk Akademisi öğrencisi miniklerle birlikte aynı yerleşke içinde bulunan Alzheimer Gündüz Bakımevini ziyaret etti. Akademili çocuklar, Alzheimer hastası büyüklerinin ellerini öperek onlara çiçek hediye etti. Alzheimer Gündüz Bakımevi sakinleri için şiir ve şarkılardan oluşan mini bir dinleti de sunan 3-6 yaş arası minikler, büyüklerinden alkış aldılar.

Çocuklar ve yaşlılar birlikte pasta kesti
Kutlama pasta kesimi ile devam ederken, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Alzheimer Gündüz Bakımevine devam eden vatandaşlarla birebir ilgilenerek ihtiyaçlarını sordu. Ziyarette hazır bulunan hasta yakınları da öncelikle Alzheimer Gündüz Bakımevini hizmete sokan, Süleymanpaşa Belediyesine ve ayrıca kendilerini unutmayarak sık sık ziyaret eden Başkan Eşkinat’a teşekkür etti.

"Bir gün değil her gün yanınızdayız"
Yaşlılara Saygı Haftası gibi özel gün ve haftaların birçok açıdan önemli olduğunu ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Böyle günler hem büyüklerimizi hatırlamak, hem bir gün bizim de o yaşlara geleceğimizi anlamak açısından önemli. Ancak biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak anne karnından ebediyete her vatandaşımızın bir gün değil her gün yanında olduğumuz gibi çeşitli dezavantajlarla hayatını sürdüren büyüklerimizin ve onlara bakmakla yükümlü ailelerimizin de her zaman yanındayız. Bugün sembolik bir ziyarette bulunarak büyüklerimizle birlikte olduk ancak zaten fırsat bulduğumuz her an onlarla bir araya geliyor, ihtiyaçlarını tespit ederek gidermeye çalışıyoruz. Sağ olsunlar büyüklerimiz de aileleri de bizlerden memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu da bize hem manevi bir güç hem de daha fazlasını yapma azmi veriyor. Bu vesileyle tüm büyüklerimizin Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyor, ellerinden öpüyorum" diye konuştu.
Süleymanpaşa Belediyesi Osman Tabak Yerleşkesi içinde bulunan iki farklı kurum olan Çocuk Akademisi ve Alzheimer Gündüz Bakımevi sakinleri birlikte keyifli anlar yaşarken, hem akademili çocuklar hem de bakımevi sakinleri günün tadını çıkardı.

Başkan Eşkinat yaşlıları unutmadı

Başkan Eşkinat yaşlıları unutmadı

Başkan Eşkinat yaşlıları unutmadı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler