YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Kalkan: "84 idareci görevine başladı"

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan; 2020 yılı 4 yılı ve 8 yılı dolan idarecilerin yer değiştirme işlemlerinin tamamlandığını söyledi.Konu ile ilgili Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan açıklamasında; “Geçtiğimiz günlerde yerleştirme sonuçları açıklanan 4 yılı ve 8 yılı tamamlanan idarecilerin kararnameleri sayın Valimiz Şehmus Günaydın’ın onayı ile idarecilerimize ulaştı.

Başkan Kalkan: "84 idareci görevine başladı"

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan; 2020 yılı 4 yılı ve 8 yılı dolan idarecilerin yer değiştirme işlemlerinin tamamlandığını söyledi.
Konu ile ilgili Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan açıklamasında; “Geçtiğimiz günlerde yerleştirme sonuçları açıklanan 4 yılı ve 8 yılı tamamlanan idarecilerin kararnameleri sayın Valimiz Şehmus Günaydın’ın onayı ile idarecilerimize ulaştı. Bu yıl sayın valimiz tüm idarecilerin atama kararnamelerini çok kısa denebilecek bir sürede imzaladı. Sayın valimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Kalkan, kararnamelerin hemen imzalanmasının eğitim öğretim için çok önemli olduğunu, okullarda yönetim boşluğuna sebebiyet vermediğini, yaz döneminde idarecilerin bir sonraki yılı planlamasına imkan verdiğini ifade ederek "2019 yılı atanan idarecilerden kararnamesi valilikçe imzalanmayan 37 idarecinin de kararnamelerinin eğitim öğretim faaliyetlerinin daha fazla aksamaması için bir an önce imzalanması talebini iletiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler