YURTHABER

Kocaeli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Kocaman KARKAD satış ofisini inceledi

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, yapımı bitme noktasına gelen KARKAD satış ofisini inceledi.Kocaeli’nin ilk resmi tescilli kadın kooperatifi (KARKAD)’ın satış ofisinin yapımı bitme noktasında geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, yapımı bitme noktasına gelen KARKAD satış ofisini inceledi.
Kocaeli’nin ilk resmi tescilli kadın kooperatifi (KARKAD)’ın satış ofisinin yapımı bitme noktasında geldi. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, KARKAD satış ofisini AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’le inceledi. Satış ofisinin bölgenin kültürünü tanıtacağını belirten Belediye Başkanı Kocaman, “Kocaeli’nin ilk kadın kooperatifi Kartepe Kadın Eli Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin satış ofisini bitiriyoruz. Kartepe’nin yemek kültürünü tüm dünyaya tanıtacağız” dedi.
Ofisin ilçeye önemli hizmet sağlayacağını ifade eden Kocaman, “KARKAD Satış Ofisi kadın istihdamına katkı sağlayacaktır. Birbirinden marifetli kadınlarımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Onların gücüne inanıyorum ve ilk günden itibaren her noktada kadınlarımıza destek sağlıyoruz. Ürettikleri organik ürünlerle ilçemizin sınırlarını aşacaklarına, turizme ve insanlarımıza çok güzel hizmetler sunacaklarına gönülden inanıyorum. Satış ofisinde çalışmaların sonuna geldik. Kısa bir süre sonrasında hizmete açacağız. Amacımız Kartepeli kadınlarımıza emekleri karşılığında gelir elde etmelerini sağlamak hem de Kartepe ismiyle anılan, Kartepe’ye özgü bir marka yaratarak ününün sınırları aşmasını sağlamaktır” diye konuştu.

Başkan Kocaman KARKAD satış ofisini inceledi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler