YURTHABER

Şanlıurfa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Kuş Olimpik Havuz yapım çalışmalarını inceledi

Eyyübiye Belediyesi, 1200 metre kare kapalı alana sahip, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım çalışmalarını inceledi.Eyyübiye Belediyesi, 1200 metre kare kapalı alana sahip, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi, 1200 metre kare kapalı alana sahip, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım çalışmalarını inceledi.
Eyyübiye Belediyesi, 1200 metre kare kapalı alana sahip, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz haflarda temeli atılan alanda çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapımına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Muradiye mahallesinde yaklaşık 1200 metre karelik kapalı alanı kapsayacak şekilde yapılıyor. Ferah ve steril olacak yapı, betorname ve çelik yapı şeklinde tasarlandı. Engelli vatandaşların da düşünüldüğü kompleks yapıda 30 metre karelik 2 ayrı soyunma odası ile engelli vatandaşlara da hizmet verecek. Alanda sürdürülen çalışmaları Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Yıldırım, Abdulkadir Karakeçili ile Muradiye Mahalle Muhtarı Dello Alak’la birlikte inceledi. İlgili teknik ekipten bilgiler alan Başkan Kuş, çalışmaların daha hızlanıp, tesisin yaz aylarına yetişmesini istedi. Eyyübiye için durmadan, yorulmadan çalıştıklarını belirten Başkan Kuş, tesisin kısa süre içinde hizmete sunulacağını söyledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Eyyübiye Belediyesi olarak durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu anda Muradiye mahallemizde yapımına başladığımız Olimpik yüzme havuzunun incelemelerinde bulunduk. Teknik arkadaşlardan aldığımız bilgiye göre yazın başı inşallah 2 ay sonra yarı olimpik yüzme havuzumuzu Eyyübiye’li kardeşlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. İnşallah hemen hemen bütün mahallelerimizde, bölgemizde yarı olimpik yüzme havuzu projemiz var, bunun ile ilgili Bakanlık ile görüşmelerimizi devam ediyor. Eyyübiye’ye her şey değer Eyyübiye bir değer” dedi.
Muradiye Mahalle Muhtarı Dello Alak da, "Başkanıma teşekkürler ederim bizi mahallemizi Eyyübiye’nin komplesini ayırt etmeden herkesi eşit tuttuğu için, bir kez daha Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim. Başkanımızın çalışmalarından memnunuz. Allah güç versin” diye konuştu.

Başkan Kuş Olimpik Havuz yapım çalışmalarını inceledi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler