YURTHABER

Erzurum
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Orhan’dan “AK Gençlik” tarifi

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Erdoğan Dönmez’i ziyaret etti.

Başkan Orhan’dan “AK Gençlik” tarifi

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Erdoğan Dönmez’i ziyaret etti. 12 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek olan AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi öncesinde gençlerle bir araya gelen Başkan Orhan, AK gençliğin önemine vurgu yaptı, önemli mesajlar verdi.
Yardımcısı Ömer Faruk Töremen’le birlikte Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Erdoğan Dönmez ve genç kurmaylarıyla sohbet eden Orhan, AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yoluyla katılacağı Erzurum Gençlik Kolları Kongresi’nin daha şimdiden büyük bir heyecan uyandırdığını ifade etti.
Aziziye Belediye Başkanı Orhan, gençlerin Türkiye’nin en temel direği ve dinamiğini oluşturduğuna vurgu yaptığı ziyarette, müreffeh bir medeniyetin inşasına giden yolun en başında da yine gençlerin yürüdüğünü kaydetti.
Başkan Muhammed Cevdet Orhan, şunları kaydetti: “İşte bu gerçekten hareketle gençlere en büyük ilgiyi AK Partimiz gösterdi, eşsiz imkân ve fırsatları yine AK Partimiz oluşturdu. Kaldı ki, kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde üretilen ve yürütülen gençlik politikalarından maksat, aslında ülkemizin ikbal ve istikbaline yönelik yatırımlar yapmaktı. Hamdolsun, bugün atılım halinde olduğumuz hemen her alanda gençlerimiz ve gençliğimiz ön plana çıkmaya başladı.”
Orhan’dan AK gençlik tarifi
AK Parti’nin gençlik siyaseti yaklaşımının Türkiye’de zaten bir eşinin olmadığına dikkati çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Türkiye’nin neresine gidilirse gidilsin, tıpkı Erzurum’da olduğu gibi, AK Parti’nin tüm gençlik yapılanmalarında cevahir, samimi, milli bilinç ve manevi şuura sahip, irfanlı, ahlaklı, sağduyulu, akıl ve fikir sahibi bireyler görülecektir. Çünkü AK Gençlik demek; bizi biz yapan yüksek değerler paydasında bir araya gelmiş gençlik demektir. AK Gençlik demek; varlığımızın, milli birlik ve beraberliğimizin bekçiliğini yapan aslan yürekli, çelik bilekli neferler demektir” ifadelerini kullandı.
Gençlik Kolları İl Başkanı Erdoğan Dönmez’le karşılıklı görüş alışverişinin ardından Başkan Orhan, il kütüphanesinde gençlerle beceri oyunu Janga oynadı. Heyecanın adeta tavan yaptığı denge mücadelesinde birbirinden renkli görüntüler oluştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler