YURTHABER

Konya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Özaltun, muhtarlarla veda yemeğinde bir araya geldi

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle muhtarları ile veda yemeği programında bir araya geldi.5 yıllık görev süresi 31 Mart’ta dolacak olan Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin merkez ve dış mahalle muhtarlarıyla bir restoranda verilen veda yemeğinde buluştu.

Başkan Özaltun, muhtarlarla veda yemeğinde bir araya geldi

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle muhtarları ile veda yemeği programında bir araya geldi.
5 yıllık görev süresi 31 Mart’ta dolacak olan Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin merkez ve dış mahalle muhtarlarıyla bir restoranda verilen veda yemeğinde buluştu. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı programda konuşan Belediye Başkanı Özaltun, görev süresi içerisinde mahalle muhtarlarına kendisine karşı gösterdiği yakınlık ve dayanışmadan dolayı teşekkür etti.
Beyşehir’e 5 yıllık dönemde toplumun her kesimi gibi mahalle muhtarlarıyla istişare ederek hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını anlatan Özaltun, “Memleketim Beyşehir’e hizmet etmiş olmanın onur ve kıvancını yaşıyorum. Biz dönemimizde, elimizden geldiği kadarıyla muhtarlarımızla birlikte olmaya, yanlarında olmaya, onlar ne isterse yapmaya özen gösterdik” diye konuştu.
Beyşehir’e zor bir süreçte hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayan Özaltun, “Bu 5 yıl zor bir süreçti ama şükürler olsun zor ama hizmetlerle dolu bir dönem yaşadık. Çünkü mahallelerimizde yapılan hizmetleri bilen ve gören siz değerli muhtarlarımızsınız, kışın yazın yağmurda çamurda sizlerle birlikteydik. Biz bu süreçte belediyede, büyükşehirde nasıl hizmet alınabilir bunu öğrendik, bir staj dönemiydi aslında bu süreç bizim için. Bundan sonraki zamanlarda sizler de bunu öğrendiniz artık. Mahallelerinize eğer yeniden göreve gelirseniz bundan sonraki süreçte daha iyi hizmet vereceğinizden şüphem yok, gönlüm sizinledir. Biz bayrağı AK Parti’den devraldık bundan sonrada inşallah AK Parti’ye devredeceğiz bundan hiç şüphem yok. Beyşehir’de 31 Mart’a kadar belediye başkanlığımız süresince müjdeler, hizmetler vermeye devam edeceğiz. Müjdelerden bir tanesi emeklilere yönelik TOKİ konutları projesi oldu, başvuruları başladı. Emekliler TOKİ’nin üzerinde 3 yıllık bir çalışma sonucu meyvesini aldık. Teşekkür ediyoruz bakanımıza da. İnşallah en kısa sürede yapımına başlanacak. Ben hepinize teşekkür ediyorum seçimlerinizde hizmetlerinizde kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, bu dönemde muhtarlarla hep beraber istişare ederek mahallelere hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Başkan Özaltun, muhtarlara ilçeye ve mahallelerine verdiği hizmetlerden dolayı birer plaket takdim etti.

Başkan Özaltun, muhtarlarla veda yemeğinde bir araya geldi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler