YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Topaloğlu ilçedeki çalışmaları inceledi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Kendisine Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün de eşlik ettiği Başkan Topaloğlu, Lise Caddesi’nde yapımı devam eden çalışmaları denetleyerek, gelinen son nokta hakkında bilgi aldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Kendisine Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün de eşlik ettiği Başkan Topaloğlu, Lise Caddesi’nde yapımı devam eden çalışmaları denetleyerek, gelinen son nokta hakkında bilgi aldı. Kemer Belediyesi’ne ait dükkanların estetik açıdan daha güzel ve daha modern bir görünüme çevrilmesi için çalışan belediye ekiplerine ziyaret eden Topaloğlu, daha sonra Kemer Atatürk Parkı’nda yapımı devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.
Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, daha sonra Keme Cumhuriyet Meydanında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları da yerinde gördü.
Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’de koronavirüse karşı aldığımız tedbirlerin yanında ilçemizdeki çalışmalara da devam ediyoruz. Kemer’i daha modern bir hale getirebilmek için tüm ekibimizle hummalı şekilde çalışıyoruz. Lise Caddesi ve Atatürk Parkı’ndaki çalışmalar tamamlanınca, halkımıza bir hizmeti daha kazandırmış olacağız. Şimdiden Kemer’e hayırlı olsun" dedi.

Başkan Topaloğlu ilçedeki çalışmaları inceledi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler