YURTHABER

Bursa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Batalla Ve Pinto Kaldığı Yerden

Bursaspor'un geçen sezon en fazla konuşulan iki ismi Pablo Martin Batalla ile Sebastian Pinto, geçen sezon ki performanslarını kaldıkları yerden

Bursaspor'un geçen sezon en fazla konuşulan iki ismi Pablo Martin Batalla ile Sebastian Pinto, geçen sezon ki performanslarını kaldıkları yerden devam ettiriyor.

Bursasporlu taraftarların en sevdiği isimler arasında ilk sıralarda yer alan Batalla ile geçen sezon devre arasında transfer olmasına karşın sergilediği futbol ve attığı gollerle kısa sürede gönüllerde taht kuran Pinto, bu sezona da fırtına gibi başladı.

Geçen sezon özellikle ligin ikinci yarısında çok iyi bir çıkış yakalayan, 17 maçta 8, Süper Final'deki 6 maçta da 4 gol atan Batalla, UEFA Avrupa Ligi maçında yine sahneye çıktı. Yeşil-beyazlı takımın 6-0 kazandığı KuPS Kuopio maçında çok iyi bir oyun sergileyen Arjantinli futbolcu, servis ettiği pasların yanı sıra attığı golle de galibiyetin baş mimarları arasına girdi.

Bursaspor'a geçen sezon ara transferde dahil olan Şilili golcü Sebastian Pinto da geldiği günden itibaren klasını göstermeye başladı.

Futbolu ve attığı gollerle Bursasporlu taraftarlar ile camianın kısa sürede sevgisini kazanan Pinto, geçen sezon ikinci yarıda rakip fileleri, 9 kez havalandırarak Batalla'dan sonra takımın en fazla gol atan ikinci futbolcusu oldu.

Geçen sezon, performansıyla Turgay Bahadır ve Bangura gibi takımın gol yollarındaki önemli oyuncularını geçerek ilk 11'in değişmez ismi olan Pinto, bu dönemde 7'si normal sezonda olmak üzere 9 gole imza attı.

Şilili golcü, KuPS Kuopio maçında da iki gol atarak, geçen sezon ki performansını kaldığı yerden sürdürmüş oldu.

Muhabir: Vedat Yücebaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler