YURTHABER

Bilecik
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bbp Genel Başkanını Hiç Böyle Görmediniz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Bilecik yöresine ait "Söğüt’ün Erenleri" adlı türküyü...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Bilecik yöresine ait "Söğüt’ün Erenleri" adlı türküyü söyledi.

Bilecik’in Söğüt ilçesinde bu yıl 737’ncisi kutlanan Söğüt Ertuğrulgazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında Bilecik Belediyesi tarafından kurulan Bilecik Belediyesi Kayı Obası, üç gün boyunca süren şenliklerde vatandaşların ve misafirlerin uğrak noktası haline geldi. Oba, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve binlerce konuğu ağırladı. Yurdun dört bir köşesinden Söğüt ilçesine gelen binlerce vatandaş, şenliklerin keyfini doyasıya yaşadı. Bilecik Belediyesi tarafından kurulan Kayı Obası’nda vatandaşlara Osmanlı şerbeti, su, çay, soğuk ikramlar ve ayva ile nar lokumu ikram edildi.

Destici’yi hiç böyle görmediniz

737. Söğüt Ertuğrulgazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri sonrası tören alanı çevresinde yurdun dört bir yanından gelen Yörüklerin çadırlarını ziyaret eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, son olarak Bilecik Belediyesi Kayı Obası’na uğradı. Burada Destici’yi Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan konuk ederken kendisine Bilecik Başkanı Nihat Can adına tablo ve çeşitli hediyeler takdim etti. BBP Genel Başkanı Destici ziyaretinde vatandaşlar ve belediye çalışanlarıyla birlikte Söğüt’ün Erenleri adlı türküyü seslendirdi.

Bbp Genel Başkanını Hiç Böyle Görmediniz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Bilecik yöresine ait "Söğüt’ün Erenleri" adlı türküyü...

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler