YURTHABER

Bursa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BBP'li Ünsal'dan Uludere Konusunda İçişleri Bakanı Şahin’e Destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Uludere olayına ilişkin açıklamalarından dolayı İçişleri...

BBP'li Ünsal'dan Uludere Konusunda İçişleri Bakanı Şahin’e Destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Uludere olayına ilişkin açıklamalarından dolayı İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’i desteklediklerini belirtti. Ünsal, “Uludere’de hiç arzu etmediğimiz bir durum meydana gelmiştir. Ancak o vatandaşlarımızın kanunsuz bir iş yapmaları ve terör kamplarının yakınında görüntülenmelerinden dolayı, komuta merkezine gelen o görüntüler değerlendirilmiştir.” dedi.

“FETİHSİZ AYASOFYA, AYASOFYA'SIZ FETİH OLMAZ”

Ömer Ünsal, yaptığı açıklamada, İstanbul’un fethinin 559. yıl dönümünü kutladı. “Allahın senasına, Peygamber (sav)'in övgüsüne mazhar olmuş, bir milletin ve İslam tarihi için çok önemli olan İstanbul’un fethinin sembolü Ayasofya Camii'nin kapalı olması Türk milletini kahrediyor. Fetihsiz Ayasofya, Ayasofyasız fetih olmaz.” ifadelerini kullandı.

Ayasofya Camii'nin artık açılmasının zamanının geldiğini söylediğini Ünsal, şöyle devam etti: “Yıllarca 'zincirler kırılacak Ayasofya açılacak' deyip iktidara gelenler, maalesef Ayasofya Camii'ni açmak akıllarına gelmedi. Bu ülkede ne kadar Rum, Ermeni ve vatan haini var ise onların olmayan haklarını verme yarışında olan iktidar her ne hikmetse bu vatanın öz evlatlarını kendi ülkelerinde parya bırakmışlardır.”

Ünsal, “Heybeliada Ruhban Okulu ve ülkenin her yerindeki kiliseleri restore ve açma yarışına giren hükümetin Türk milletinin sesine kulak verip biran önce Ayasofya’yı o esaretten kurtarmasını bekliyoruz.” dedi.

“İÇİŞLERİ BAKANINA DESTEK”

Uludere olayıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in açıklamalarını desteklediklerini de ifade eden BBP’li Ömer Ünsal: “Uludere’de hiç arzu etmediğimiz bir durum meydana gelmiştir. Ancak o vatandaşlarımızın kanunsuz bir iş yapmaları ve terör kamplarının yakınında görüntülenmelerinden dolayı, komuta merkezine gelen o görüntüler değerlendirilmiştir.” dedi.

Dağlıca’da da aynı hatanın yapıldığına dikkat çeken Ünsal, “Hatırlanacağı gibi daha önce Dağlıca baskınını yapan teröristlerin görüntülerini çoban zannedip müdahale edilmemişti ve akabinde onlarca asker şehit olmuştu. Tekrar böyle bir hataya düşülmemesi için komuta merkezi tedbirli davranmak zorunda kalmıştır. Bu olaydan sonra hayatını kaybeden vatandaşlarımıza devlet üzerine düşeni gereğinden fazla yerine getirmesine rağmen, bölücülerin ve bölücülerin kalemşörlerinin pervasızca devlete saldırmalarını lanetliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler