YURTHABER

Denizli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bekilli Meslek Yüksekokulu mezuniyetini coşkuyla kutladı

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni, Bekilli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda coşkulu bir şekilde kutlandı.Törene, Bekilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.

Bekilli Meslek Yüksekokulu mezuniyetini coşkuyla kutladı

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni, Bekilli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda coşkulu bir şekilde kutlandı.
Törene, Bekilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Kaya, Bekilli ilçe protokolü, aka-demisyenler, öğrenciler, öğrencilerin aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören, okul öğrencilerinden Tahsin Atlıhan’ın müzik dinletisi ile devam etti. Okul birincisi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerinden Zeynep Gök konuşmasında bu başarıda emeği olan, hocalarına ve ailesine teşekkür etti. Zeynep Gök ödüllerini almak için sahneye 6 yaşındaki oğlu ile birlikte çıktı.
Törende konuşan Bekilli Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali Kaya eğitim-öğretim hayatına 2000-2001 döneminde başlayan okulun bu zamana kadar binlerce öğrenci mezun ettiğini, bu dönem mezunlarında iyi yetişmiş bireyler olarak iş hayatında yerlerini alacaklarından dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti. Doç. Dr. Kaya’nın konuşmasının ardından Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban bir konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından tören dereceye giren öğrencilere diplomaları ve hediyeleri takdimi ve sonrasında mezun olan tüm öğrencilere belgelerinin takdimi ile devam etti. Bekilli Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni, okul bahçesinde gerçekleştirilen kep atma ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Bekilli Meslek Yüksekokulu mezuniyetini coşkuyla kutladı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler