YURTHABER

Bayburt
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediye'den Bakan Günay'a 3 Proje Dosyası

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, 23 Haziran Cumartesi günü Baksı Müzesi’ndeki sergi açılışı için Bayburt’a...

Belediye'den Bakan Günay'a 3 Proje Dosyası

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, 23 Haziran Cumartesi günü Baksı Müzesi’ndeki sergi açılışı için Bayburt’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a 3 adet proje hakkında dosya sundu.

KULEDEN-KALEYE

Kuleden kaleye projesiyle Saat Kulesi ve Bayburt Kalesi arası bir kültür yolu oluşturulması planlanıyor.

Saat Kule’den başlayacak "Kültür Yolu" çalışmasının, Semercilik Caddesi boyunca devam ederek Şingah Mahallesi’ne ulaştırılması ve devamında Kaleardı Yolu Caddesi mevkiinden Bayburt Kalesi’ne kavuşturulması hedefleniyor.

Yapılacak çalışmalar içerisinde yol boyunca çift taraflı ışıklandırma çalışması, orta refüj çalışması ve kaldırım çalışması gerçekleştirilecek.

Ayrıca Bayburt Kalesi’nin koruma ve temizliğinin belediyeye devri konusunda Başkan Polat, Bakan Günay’dan özel protokol talep etti. Bakan Günay’ın konuyla yakından ilgileneceğini belirtti.

GENÇLİK PARKI PROJESİ

Baykent Mevkii aşağısında yer alan Gençlik Parkı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Park içerisinde kamelyalar, tenis kortu, basketbol sahası, amfi tiyatro ve Rabia Kadıoğlu Parkı’na benzer yürüyüş yolu yer alacak.

Sunulan dosya içerisinde, bu proje içinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan destek istendi.

İMARETTEPE ÇALIŞMALARI

Çevre düzenlemesi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, Sosyal tesis yapımı ise Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen İmarettepe Sosyal Tesisleri, devam eden çalışmalar sonucunda turizme kazandırılmış olacak. Yapılacak sosyal tesiste, otel, lokanta ve kafe yer alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler