YURTHABER

Van
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

‘Ben Daha Çocuğum’ sergisi devam ediyor

Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından Van Valiliği koordinatörlüğünde erken yaşta evliliklerin önlenmesine yönelik olarak hayata geçirilen “Ben Daha Çocuğum” sergisi devam ediyor.YYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Rahşan Fatma Akgül tarafından yapılan tasarımların yer aldığı “Ben Daha Çocuğum” sergisi; İpekyolu Belediyesi ve Van Devlet Tiyatrosundan sonra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prof.

‘Ben Daha Çocuğum’ sergisi devam ediyor

Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından Van Valiliği koordinatörlüğünde erken yaşta evliliklerin önlenmesine yönelik olarak hayata geçirilen “Ben Daha Çocuğum” sergisi devam ediyor.
YYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Rahşan Fatma Akgül tarafından yapılan tasarımların yer aldığı “Ben Daha Çocuğum” sergisi; İpekyolu Belediyesi ve Van Devlet Tiyatrosundan sonra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezinde sergilenmeye başlandı. “Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye” sloganıyla YYÜ tarafından 19-21 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Eğitim Pratiğimiz ve 2023 Eğitim Vizyonu Kongresi” fuayesinde açılan sergi, kongrenin ilk gününde katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.
Jandarma yetkilileri tarafından serginin hazırlanmasında büyük pay sahibi olan Öğretim Üyesi Rahşan Fatma Akgül’e katkılarından dolayı anı plaketi ve jandarma bebekleri hediye edilirken, serginin önümüzdeki dönemde Van’ın çeşitli yerlerinde de açılması bekleniyor.

‘Ben Daha Çocuğum’ sergisi devam ediyor

‘Ben Daha Çocuğum’ sergisi devam ediyor

‘Ben Daha Çocuğum’ sergisi devam ediyor

‘Ben Daha Çocuğum’ sergisi devam ediyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler