YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Birlikte olacağı kadın travesti çıkınca...

Facebook'ta tanıştığı 'Didem' takma isimli kadınla birlikte olmaya gitti ama bu kişinin travesti olduğunu görünce öfkelenip katil oldu.

Birlikte olacağı kadın travesti çıkınca...

Facebook'ta tanıştığı 'Didem' takma isimli kadınla birlikte olmaya gitti ama bu kişinin travesti olduğunu görünce öfkelenip katil oldu.

İstanbul Fatih'te, asker firarisi Ö.F.K., Facebook'ta tanışıp birlikte olmak için evine gittiği Didem Soral takma isimli Abdülkadir Çakmak'ın travesti olduğunu görünce önce tartıştı, ardından da bıçakla saldırdı. Boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Abdülkadir Çakmak olay yerinde hayatını kaybederken, devriye görevi yapan polisler, gürültü üzerine girdikleri evden kaçmaya çalışan Ö.F.K.'yı gözaltına aldı.

İddialara göre olay şöyle gelişti: Vatani görevini yaptığı Diyarbakır'daki birliğinden firar eden 26 yaşındaki Ö.F.K., Facebook'ta, 24 yaşındaki Didem Soral lakaplı Abdulkadir Çakmak ile tanıştı. Bir süre sohbet eden Ö.F.K., para karşılığı cinsel ilişkiye girmeyi kabul eden Abdülkadir Çakmak'ın evine gitti.

Ö.F.K., yatak odasında Abdulkadir Çakmak'ın travesti olduğunu görünce aralarında tartışma çıktı. Bu sırada bıçağını çeken Ö.F.K., Abdülkadir Çakmak'ı önce boğazından, ardından da vucudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Abdülkadir Çakmak aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti.

YERDEKİ KAN İZLERİ ELE VERDİ Bu sırada devriye görevi yapan Fatih Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, gürültü üzerine apartmandan içeri girdi. Yerde kanları gören ekipler, Ö.F.K.'nin kaçtığını fark etti. Ekiplerin bir süre kovaladığı Ö.F.K. kıskıvrak yakalandı. Olay yerinden yapılan incelemenin ardından Abdülkadir Çakmak'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Emniyette yapılan ilk sorgusunun ardından Ö.F.K., asker firarisi olduğu için inzibata teslim edildi.

ARKADAŞLARI DA EVDEYMİŞ AMA KAÇMIŞLAR Olayı duyan Didem Soral takma isimli travestinin arkadaşları, "Didem bizim yan komşumuzdu. Kendisini öldüren kişiyle internet üzerinden tanışmış, müşteri olarak evine gelmiş. Biz bağırma sesleri üzerine dışarıya çıktık. Olay anında Didem'in arkadaşları da evdeydi. Didem'e saldırınca onlar da dışarıya kaçmışlar" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler