YURTHABER

Bilecik
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bozüyük şehitler için yürüdü

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe geçtiğimiz günlerde İdlib’de askerlerimize karşı gerçekleştirilen hain saldırıda yaralanan gazi Ayhan Ertemiz de katılarak destek verdi.
15 Temmuz Şehitler Parkı önünden başlayan yürüyüş sloganlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanına kadar devam etti. Burada şehitlere saygı duruşunda bulunulurken hep bir ağızdan İstiklal Marşımız okundu. Daha sonra İdlib’de yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz tarafından bir konuşma yapıldı. Gazi Ertemiz, konuşmasında “Bu mücadele bu savaş sadece askerler tarafından yürütülen bir savaş değil, bize en büyük destek yüce Türk milletinin elini Mevla’ya açarak ettiği dualardır. Biz kurtulduysak, bu şekilde yaralı olarak memleketlerimize döndüysek o duaların bizi korumasıyla olmuştur. Şehitlerimiz mübarek Regaip kandilinde hem de mübarek Cuma gününde şehit oldular. Şehit olan bütün arkadaşlarımla askeri okul hayatımdan şehit oldukları güne kadar hep beraberdik, hiç ayrılmadık birbirimizden. Bu hepimizin acısı, acı çok büyük, paylaşılamayacak, kimseye anlatılamayacak kadar büyük bir acı. Allah şehit ailelerine metanet ihsan eylesin, sabırlar versin” dedi.
Programın devamında ‘Şehitlere Saygı Yürüyüşünü organize eden Barbaros Kadir Kandemir yürüyüşe katılan herkese göstermiş oldukları duyarlılık ve katılımları nedeni ile teşekkür etti. Sonrasında emekli imam hatip ve yazar Şaban Doğan tarafından dualar edildi.

Bozüyük şehitler için yürüdü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler