YURTHABER

Denizli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu Çocuklar Hayatlarındaki Ilk Pası Gole Çevirmeye Çalışacak

Denizli Emniyet Müdürlüğü, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının sportif aktivitelerle serbest zamanlarını daha verimli...

Bu Çocuklar Hayatlarındaki Ilk Pası Gole Çevirmeye Çalışacak

Denizli Emniyet Müdürlüğü, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının sportif aktivitelerle serbest zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlamak, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla başlattığı “Hayata Pas Ver” projesini takımların kura çekimi töreniyle hayata geçirildi.

Pamukkale Üniversitesi(PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, PAÜ Rektörü Hüseyin Bağcı, projenin mimarı Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, eski futbolcular Rüştü Rençber, Rıdvan Dilmen, Hakan Ünsal, Okan Buruk ve çok sayıda davetli katıldı.

Oktay Kaynarca’nın sunuculuğunu yaptığı etkinlikte konuşan Emniyet Müdürü Bulut, çocukların fiziksel hareketten uzaklaşmalarının, sosyalleşmelerini ve okuldaki başarılarını olumsuz yönde etkilediğini söyledi. Projeyi yaparken çeşitli kamu kurumlarının yanı sıra özel sektörden destek aldıklarını ifade eden Bulut, “Hayata pas ver projesinin harika çocukları bizden aldığı pasla gol atacaklar. Böylesine önemli bir projede bizi destekleyenlere teşekkür ederken, mesleki olarak yetişmemde büyük emeği olan rahmetli Ali Gaffar Okkan’ı rahmetle anıyorum. Sayın Başbakanım, Hiç merak etmeyin, 2023 vizyonu için bu çocukları sırtımızda taşımaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

Vali Demir de çağdaş devlette güvenliğin devletin tek başına mücadele edeceği iş olmadığını ifade etti. Demir, “Güvenlik dendiğinde suçluyu yakalamanın yeterli olduğunu düşünüyoruz. Önemli olan suç işlenmeden bu tür çalışmalarla önlem almak.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Dostluk ve Kardeşler Ligi’nin fikstür çekilişine geçildi. Çekiliş sırasında protokol üyeleri kısa değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür, ''Spora renklerin kardeşliğini getirmemiz lazım. Ben Galatasaraylıyım ama burada takım tutmadan ülkemizin bütünlüğü için çalışmalıyız. Gençlerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı Demirören ise Türk futbolunun istikbalinin gençlerin elinde olduğunu ifade etti. Demirören, “Türkiye her turnuvada yer almak istiyorsa bu gençlere önem vermesi gerekir.” dedi.

Dostluk ve Kardeşler Ligi'nin fikstüründe 10-15 yaş grubundan 220 çocuğun oluşturacağı 20 takım, 4 grupta mücadele edecek. Grup şampiyonları arasında play-off sistemi ile yapılacak maçların ardından şampiyon takım belirlenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler