YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Buluşma Noktası Ulusal Fikir Yarışması Kolokyum ile noktalandı

Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Mimarlar Odası Melikgazi Buluşma Noktası Ulusal Fikir Yarışması ile ilgili kolokyum (Bilimsel Toplantı) düzenledi.

Buluşma Noktası Ulusal Fikir Yarışması Kolokyum ile noktalandı

Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Mimarlar Odası Melikgazi Buluşma Noktası Ulusal Fikir Yarışması ile ilgili kolokyum (Bilimsel Toplantı) düzenledi. 138 proje içerisinde 9 projeyi ödüle layık gören jüri üyeleri, kolokyuma katılan mimarların sorularını cevapladı.
Kolokyum başlamadan önce bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Kayseri Melikgazi Buluşma Noktası Ulusal Fikir Yarışması’nın Kolokyumunu çevrim içi olarak gerçekleştirdik. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Vizyoner projelerimizle çalışmaya devam ediyoruz. Yarışmaya katılan projelerin hepsi farklı özelliklere sahip ve başarılı projeler. Ancak, birbirinden değerli jüri üyeleri, bir hafta boyunca yaptığı değerlendirme sonucunda, yarışmada dereceye girenleri belirledi. Bizler de jüri üyelerinin belirlediği projeyi Melikgazi’mize yakıştırdık Yarışmaya katılan 138 proje müellifine, projeleri inceleme ve seçmede gösterdikleri titiz çalışmalardan dolayı Mimarlar Odamıza, mesai arkadaşlarıma ve değerli jüri üyelerimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Buluşma Noktası Ulusal Fikir Yarışması Kolokyum ile noktalandı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler