YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bünyan’da Kilim Dokuma Kursu Açıldı

Bünyan Sosyal Yaşam merkezinde Halk Eğitim Merkezi ve İş-Kur iş birliği ile oluşturulan kilim dokuma kursu açıldı.Açılış törenine Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve ilçe protokolü katıldı.

Bünyan Sosyal Yaşam merkezinde Halk Eğitim Merkezi ve İş-Kur iş birliği ile oluşturulan kilim dokuma kursu açıldı.
Açılış törenine Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve ilçe protokolü katıldı. Bünyan Yaşam Merkezinde otuz yedi gün sürecek olan kilim dokuma kursunda 22 kursiyer 11 tezgah bulunuyor. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede; "Yıllarca halı başında kirkit vuran ablalarımız kilimde de gerçekten güzel işler ortaya koyuyorlar. Hem aile bütçelerine katkı sunan hem de kültürümüzü yaşatan tüm kursiyerlerimize kolaylıklar diliyor, tebrik ediyorum. Kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin ve Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun kursiyerlerle sohbet ederek öğreticilerden kursla ilgili bilgi aldılar. Kurs sonunda ortaya çıkan ürünler düzenlenecek sergi ile insanların beğenisine sunulacak.

Bünyan’da Kilim Dokuma Kursu Açıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler