YURTHABER

Bursa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da taksi müşterileri arasında çıkan kavgada bir kişi darbedilerek öldürüldü

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca da görüntülenen olayın ardından gözaltına alınan 16 yaşındaki zanlı tutuklandı

Bursa'da aynı takside yolculuk yaptığı genç tarafından darbedilen kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Osmangazi ilçesi Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi'nde seyreden dolmuş takside kız arkadaşıyla bulunan şüpheli C.A. (16) ile aynı araçta yolculuk yapan Mehmet Y. (58) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Araçtan inen ikili arasında devam eden tartışma sırasında C.A, kurusıkı tabancanın kabzasıyla Mehmet Y'nin başına vurmaya başladı. C.A'nın tekme ve yumruk da attığı Mehmet Y, bir süre sonra yere yığıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Mehmet Y, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi tarafından gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.A, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Caddedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarında, C.A'nın Mehmet Y'yi tabancanın kabzasıyla darbettiği, yere düşmesinin ardından tekmelediği görülüyor. Daha sonra kız arkadaşının, C.A'yı olay yerinden uzaklaştırması da görüntülerde yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler